ermaneray adlı üyeden alıntı

Ben son zamanlarda site içi seoya takmış durumdayım püf noktaları buldum gibi sizde site ici seo falan yapın yaptırın bu arada özgün olmak iyi birşey başarılar

Site içi seo olayına bi göz atayım. Şu anlık yoast eklentisine uygun ilerlemeye çalışıyorum. Bu arad dediğiniz gibi içeriğin tamamen özgün giriyoruz. İyi sonuç için.

Ek Olarak:

bilgive adlı üyeden alıntı

O halde bir tema değişikliği düşünün. Google sitenizi baştan ele alsın. Eğer bu yöntem başarılı olursa, (seo'yu en baştan yapacaksınız zaten de...) bu defa detaylı bir seo girişimi yaparsınız. Amaca giden her yol mübah. Sonuç olarak yazı başında da belirttiğiniz gibi bu kadar indekse 20 arama sonucu gelme çok, çok, çok az. Ben belki neden yukarıda belirttiğim şekildedir diyerek, onu söyledim. Ardından gelen ikinci yöntem bu :) Kolay gelsin.

Hocam işin ilginci zaten tema değiştirdim yakında geçtim bu temaya. Eskisinde de aynı durumdaydı. Dediğiniz gibi gelenler az ise içerik girip beklemek mantıklı olmuyor. Bir yol ile düzeltmeye gitmem gerek. Backlin paketi alındı daha önceden. Hatamı bulsam ona göre hareket edeceğim ama :confused: