-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar merhaba, kışın verdiği bi eve kapanma hissiyatı ile boş durmıyım bari ellerim çalışsın dedim.Önceleri metin belgesine , twitter'a işte facebook'a türlü türlü yazılar vb. şeyler yazdım.Fakat öncelikle facebook'un ergen dolması ,twitter'ın ise olayının mini-blog sitesi olmadığı öğrendim.Daha kötüsü yeni metin belgesine yazılanları da kimse okumuyordu yahu,dolayısıyla hayatını yazsan metin belgesinde değeri yoktu :D
Bu durum sonucu notepad'ı açıp yaklaşık 6 günde basit bir temel site oluşturdum.
Php ve jquery'den faydalanarak insanların basit bir şekilde üye olup yazılar yazabileceği sıradan bir site tasarladım.Şuan kendim localhost'da açıp yazılarda yazıyorum :D
Domain adını dahi düşünmediğim tek amacı yazılarımı toplamak istediğim bir siteydi sonradan nolduysa profil falan yapıyım derken uzadı gitti konu.Haliyle insanların hizmetine sunmak istiyor insan.Fakat önünde twitter gibi bir sorun var.Twitter tüm verdiğim hizmetleri zaten iyi bir şekilde verebiliyor.
Bende wmaracindaki değerli üyelere ( sizlere ) soruyım dedim.Sizce insanların bir siteye girip söz yazması için sitede ne olmalıdır ?
(Not: Sıfır bilgi ile başladım bu işe hiçbir şey bilmeden yani.O yüzden uçuk fikirler vermeyin.Üyeler uçsun,video upload etsin falan yapamam malesef)
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Senarist
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bunu denedim ben hocam. imzamdaki siteye bakarsanız sol frame'de her harfin alt kısımlarında onlarca site yazarı var (sanırım 500 yazara ulaşmıştım) binlerce söz girildi ama sonra ilgi gittikçe düştü. Şu an yazan yok :)
edit:üstte "yazarlar", onların altında da "yazarlarımız" var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hiç sansınız yok tutmaz. Yapacaksanız facebookta yada twitterda hesap açıp yazın derim
disparity
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
K** P**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam eğer geliştirebilirseniz sponsor alabilirsiniz kendinize aslında. Ama âzim varsa herşey olabilir diyorum ben :)
riko
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Ne yap biliyor musun usta? Üniversiteler için yap sadece. Belli bir kesim. Hatta her üniversitenin kendi sayfası olabilir. Ya da universitesi.com alan adı gibi bir sey alın. Ege.universitesi.com gibi subdomainlere bölün.
Ya da mezuniyet yıllık sitesi yapın. İlgilenirseniz beraber de geliştirebiliriz.
Saygılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir bireyi söyle bir sitede tutmak için bence en önemli etken arkadaşlıktır.
İnsanlar arkadaşlarının ne yazdığını merak ederler.Arkadaşlık sistemi getirirsen bu halinden biraz daha ilgi çekici olabilir.
Baydam.com | İnsan Kaynakları Sorumlusu