bunlar gibi mi lazım?
İşte bu tarz sözleri bazı yazarların yazcağı kendisine profil oluşturup kitle yaratabilceği bir site planlıyodum.
Hocam eğer geliştirebilirseniz sponsor alabilirsiniz kendinize aslında. Ama âzim varsa herşey olabilir diyorum ben :)
Hocam sponsor falan bulunur da fikir sağlam değil insanların facebook , twitter klonu bir siteye yatırım yapmasına ben razı olamam.
Bir bireyi söyle bir sitede tutmak için bence en önemli etken arkadaşlıktır.
İnsanlar arkadaşlarının ne yazdığını merak ederler.Arkadaşlık sistemi getirirsen bu halinden biraz daha ilgi çekici olabilir.
İnsanlar arkadaşlarının ne yazdığını merak ederler.Arkadaşlık sistemi getirirsen bu halinden biraz daha ilgi çekici olabilir.
AnaSayfada takip ettiğin kişilerin paylaştığı yazıları ve resimleri görüp hattağa kendi takipçilerinede gösterebiliyorsunuz hocam.Bilmiyorum belkide takip et yerine arkadaş olarak ekle yapabilirim.İsteğe bağlı.
Ne yap biliyor musun usta? Üniversiteler için yap sadece. Belli bir kesim. Hatta her üniversitenin kendi sayfası olabilir. Ya da universitesi.com alan adı gibi bir sey alın. Ege.universitesi.com gibi subdomainlere bölün.
Ya da mezuniyet yıllık sitesi yapın. İlgilenirseniz beraber de geliştirebiliriz.
Saygılar.
Ya da mezuniyet yıllık sitesi yapın. İlgilenirseniz beraber de geliştirebiliriz.
Saygılar.
Hocam teşekkür ederim fikirleriniz/önerileriniz için fakat hocam.com tarzı siteler bol keseden geziyor ve aynısını yapmak istemiyorum.Bunun sebebi hepsinin eninde sonunda facebook tarzı olup kötü eleştiri almasıdır.İlk başta subdomain ile ilgili söylediklerinizi şehir içinde uygulamak istemiştim.Balıkesirde oturuyorum kendim.Balıkesirdeki insanların balikesir.xxx.com adlı sitede toplamaktı hem böylece Balıkesir'e gelicek insanların Balıkesirlilerin nasıl insanlar olduğunu öğrenebileceğini düşünmüştüm.Bir arkadaş sağlam değil tutmaz dedi yan battı fikir dolayısıyla.
Ek Olarak: Arkadaşlar varmı fikri veya önerisi olan ?
Şu an mesela üyelerin profiline soru defteri ekledim.Diğer üyeler girip soru sorabiliyor mesela.