lostyazilim
tr.link

Haber Ajansı Ortaklığı

24 Mesajlar 5.345 Okunma
lstbozum
tr.link

main main codertr.com Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 989
  • Beğeniler 234 / 233
  • Ticaret 15, (%100)

Oğuzhan Uçan adlı üyeden alıntı

logo vs derken hocam tam anlayamadım ?

Abone oldukları ajansların logolarını sitelerinde bulunduruyorlar çoğu haber sitesi milliyet de göremedim göremeyince kendi haberlerini oluşturuyorlar diye düşündüm

Ek Olarak:

Abone oldukları ajansların logolarını sitelerinde bulunduruyorlar çoğu haber sitesi milliyet de göremedim göremeyince kendi haberlerini oluşturuyorlar diye düşündüm

Ek Olarak:

Ek Olarak:

eskisehirwebtasarim.net
wmaraci
reklam

OguzhanUcan OguzhanUcan temalog.com Kullanıcı
  • Üyelik 20.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Osmaniye
  • Ad Soyad O** U**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 99 / 149
  • Ticaret 4, (%100)
Hocam sözleşme imzalatıyorlar size bizde logo bulundurulacak diye bi sözleşme yoktu galiba genel olarak böyle olabilir

domaintescille domaintescille Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek bilişim
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 571
  • Beğeniler 451 / 50
  • Ticaret 12, (%83)
hocam 1 ajans aboneliği 1 site içindir.
Bir ikinci site için 2. ajans aboneliği alabilirsiniz.
Otomatik haberi çeken botta yapabilirsiniz. Buna serbest veriliyor
main

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 24.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 989
  • Beğeniler 234 / 233
  • Ticaret 15, (%100)

Hocam sözleşme imzalatıyorlar size bizde logo bulundurulacak diye bi sözleşme yoktu galiba genel olarak böyle olabilir

Hocam sitem için haber alabileceğim bir kaynak mevcutmu birde mesela bir tanıdık milliyet'den haberi alıyo özet kısmını ve haber başlığına kendine göre habere göre düzenleyip yayınlıyor yapılsa sıkıntı çıkarırmı?

eskisehirwebtasarim.net
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 20.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Osmaniye
  • Ad Soyad O** U**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 99 / 149
  • Ticaret 4, (%100)
Hocam mesela bazı siteler bazen kendi içeriğini üretiyorlar bunlar genelde gazetesi olan siteler(hurriyet,milleyet)işte bunların o kendi ürettiği içeriği izin alarak yayımlayabilirsiniz genelde siteler izin veriyorlar

gelelim arkadaşınızın yaptığına haberleri alıp kendiniz yazabilirsiniz yalnız burada dikkat etmeniz gereken bir detay var kullandığınız resim kesinlikle ajansa ait olmayacak olursa dava açabiliyorlar ki bikaç kere dava açıp kazanmışlıklarıda var
main

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 24.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 989
  • Beğeniler 234 / 233
  • Ticaret 15, (%100)

Hocam mesela bazı siteler bazen kendi içeriğini üretiyorlar bunlar genelde gazetesi olan siteler(hurriyet,milleyet)işte bunların o kendi ürettiği içeriği izin alarak yayımlayabilirsiniz genelde siteler izin veriyorlar

gelelim arkadaşınızın yaptığına haberleri alıp kendiniz yazabilirsiniz yalnız burada dikkat etmeniz gereken bir detay var kullandığınız resim kesinlikle ajansa ait olmayacak olursa dava açabiliyorlar ki bikaç kere dava açıp kazanmışlıklarıda var

Milliyet e bir mail atmıştım. Hürriyet kendi içeriğini üretiyorsa oraya da atayım? izin için

eskisehirwebtasarim.net

• Üyelik 20.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Osmaniye
  • Ad Soyad O** U**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 99 / 149
  • Ticaret 4, (%100)

main adlı üyeden alıntı

Milliyet e bir mail atmıştım. Hürriyet kendi içeriğini üretiyorsa oraya da atayım? izin için

hocam dediğim gibi sitelerindeki tüm haberleri kendileri üretmiyorlar bazılarını kendileri üretiyorlar

• Üyelik 24.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 989
  • Beğeniler 234 / 233
  • Ticaret 15, (%100)

hocam dediğim gibi sitelerindeki tüm haberleri kendileri üretmiyorlar bazılarını kendileri üretiyorlar

Evet hocam izni alırsam ne olur ne olmaz diye resim'i değiştirmeye çalışacağım. Öyle ekliyeceğim. Zor iş bir ortak bulabilirsem ajans parasını karşılamada yardım edecek çok iyi olabilir...
OguzhanUcan

kişi bu mesajı beğendi.

eskisehirwebtasarim.net

abdulkerimbakir abdulkerimbakir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Eğitimci
  • Konum Rize
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 251
  • Beğeniler 69 / 46
  • Ticaret 5, (%100)
bir site için anlaşma yaparsın ve o haberleri sadece o sitede kullanırsın. internethaber.com un her il için sitesi var. her biri için ayrı bir anlaşması var mesela.

İHA ve benzeri ajanslar haber resimlerinin ve haberlerinin içerisine özel yazılımla gizli kodlar yerleştiriyor. bu kodlar sayesinde farklı sitelerden dahi olsa kendi haberlerini çalanlara karşı hiç de acımaları yok.
diğerlerini bilmiyorum ama

İHA Yerel 5 il 250+KDV ulusal 400+KDV bir fiyat çıkartıyorlar. sözleşme 1 yıllık oluyor ve ödemeleri 3 aylık periyotlarda ödeyebiliyorsunuz.

yani ben milliyetten alıyorum demeniz bir bahane olmayacaktır çünkü haberlerin telif hakları ajanslardadır.

öte yandan belli bir ziyaretçi kitlesini hedeflemiyorsanız ya da profesyonel olarak çalışmayacaksanız haber sektörüne girmenizi de hiç tavsiye etmem.harcadığınız para da zaman da yanınızda zarar olarak kalır.

ya profesyonel olarak bir haber sitesi kurun buna kaliteli bir yayın anlayışı ve google news dahil ki bunlar gerçekten zor işler ve en az 4 5 kişilik bir ekibin günlük 5 6 saat bilgisayar başında olması demek.

• Üyelik 24.12.2012
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad İ** K**
  • Mesajlar 989
  • Beğeniler 234 / 233
  • Ticaret 15, (%100)

Abdulkerim Bakır adlı üyeden alıntı

bir site için anlaşma yaparsın ve o haberleri sadece o sitede kullanırsın. internethaber.com un her il için sitesi var. her biri için ayrı bir anlaşması var mesela.

İHA ve benzeri ajanslar haber resimlerinin ve haberlerinin içerisine özel yazılımla gizli kodlar yerleştiriyor. bu kodlar sayesinde farklı sitelerden dahi olsa kendi haberlerini çalanlara karşı hiç de acımaları yok.
diğerlerini bilmiyorum ama

İHA Yerel 5 il 250+KDV ulusal 400+KDV bir fiyat çıkartıyorlar. sözleşme 1 yıllık oluyor ve ödemeleri 3 aylık periyotlarda ödeyebiliyorsunuz.

yani ben milliyetten alıyorum demeniz bir bahane olmayacaktır çünkü haberlerin telif hakları ajanslardadır.

öte yandan belli bir ziyaretçi kitlesini hedeflemiyorsanız ya da profesyonel olarak çalışmayacaksanız haber sektörüne girmenizi de hiç tavsiye etmem.harcadığınız para da zaman da yanınızda zarar olarak kalır.

ya profesyonel olarak bir haber sitesi kurun buna kaliteli bir yayın anlayışı ve google news dahil ki bunlar gerçekten zor işler ve en az 4 5 kişilik bir ekibin günlük 5 6 saat bilgisayar başında olması demek.

Dediğinizi anladım teşekkürler hocam :) ajans için şuan tek kuvvet yetmiyor script host domain derken elde para kalmadı 2 ortak bulabilirsem ciddi ve güzel şeyler olabilir

eskisehirwebtasarim.net
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al