kulpsuzfincan adlı üyeden alıntı

Şimdi baltalamak gibi olmasın da ben zaten http://www.organikhit.com/ dan hergün bu kadar organik hit alıyorum, hem de 30 tl'ye bir ay boyunca. Neden tek sefer için bir günde aldığım hite bu kadar para vereyim?

Bir farkı olması lazım bunu almam için. Farkı yoksa rekabet gereği 30 yerine 1 tl olması gerek. Aksi halde senden alsam bin tl'ye geliyor ordan alsam 30 tl'ye aynı sonuç için. Astronomik bir fark.

Aradaki fark bizim sistemimizde yukarda da belirttim.. bizim arama motorları üzerinden anahtar kelime bazlı geliyor. ve sitelerin yükselmesini % 60 etkiliyor. şuanda bizim sistemiz kullanan 4000 üye var. sadece hit almak için bir sürü site var ama aldığınız hit etkili olup google analyscte görünüp ve sıralamada yükselmesini sağlıyorsa diyeceğim birşey yok.. ama bizim sistem googlenin en son sistemine göre uyarlanmıştır. fiyatlar belki yüksektir ama etkilidir. ben sadece hit satıp direkt url den farklı farklı ülkelerden sana ziyaretçide gönderebilirdim. ama bir farkımın olması için o gelen ziyaretçilerin etkili olması gerekir..