kulpsuzfincan adlı üyeden alıntı
dediğim sitede de aynı zaten, google'da kelime aratıp öyle giriyor siteye, ya da direkt giriyor senin tercihine bağlı. Doğru keyword ile günde 5000 hite kadar desteği var. faydasını gördün mü dersen hem de nasıl. Hem çevrimiçi ziyaretçim yüksek oluyor, hem de alexa booster özelliğinden dolayı siteye girilen hit kadar alexa'ya da gönderiliyor. Yani 5 siteye hit 5 de alexaya katkısı oluyor toplam 10.yanlış anlama bir müşteri olarak izlenimlerimi söylüyorum. tabiki hizmetten hizmete fark var, ne firmalar var, şimdi adam 15 bin dolar da fiyat veriyor 5 dolar fiyat da veriyor. Sadece forumda bazı arkadaşlar pazar araştırması yapmadan fiyat veriyor bazen, mesela bir tema standart fiyatı 50-60 tl iken 100-150 tl istiyor falan. Öyle bir durum olmasın istediğim için sordum. Bilinçli bir kararsa diyecek bişey yok.
sende haklısın hizmette kalite ve fiyat değişiyor.. ben bu hizmeti veriyorum bu hizmetle de birçok kişi sitesini çok yukarılara taşıdı.. eğer herhangi bir etkisi olmasaydı zaten bu işi yapıp burda paylaşmazdım...
Bizim normalde programımız var senelik kullanım bedeli 30 tl bu programı 30 tl ödeyip alıp kullanıyorsunuz. hergün programı çalıştırmanız durumunda minimun 200 ziyaretçi gelmektedir. çoğu kullanıcı program kullanmak istemediği için bu paketleri sundum.. söylediğim programın demosuna bakmak istersen www.hitgaranti.com/tiklama.exe burdan indirip demosunu inceleyebilirsiniz. 30 tl senelik ödeyip günlük 200 hitten aylık 6000 hit sitenize alabilirsiniz.. fiyattan sen bahsedince bende bu hizmetimizide söylemiş oldum.. ayrıntılı bilgi için www.hitgaranti.com sitemizi inceleyerek görebilirsiniz.