-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
Webmaster forumlarında tanıtım yazıları adlı kategorisinde onlarca paket hazırlayıp bunu onlarca kişiye satan insan var. Ben bu paketlerin alınmasını doğru bulmuyorum.
O kişi o paketteki sitelere sizler için yazı yayınladığı gibi birçok kişi içinde yayınlıyor ve şöyle bir durum var ki bu siteler genel çöp siteler oluyor. (içeriğinin ne olduğu belli olmayan saçma sapan siteler)
Bunun yerine tanıtım yazısı yayınlatmak istediğiniz siteleri kendiniz bulun. Diyelim ki siteniz telefon üzerine. Gidin telefon ile ilgili bloglar araştırın ve bu blogların iletişim bölümlerinden mail atın (üşenmeyin) Evet belki 1 lira yerine 5 lira verirsiniz fakat kaliteli olucaktır. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirici
-
-
Ad Soyad
İ** U**
-
-
-
Ticaret
45, (%100)
En doğru olan da bu zaten. Eğer kendi çapında seo yapmak istiyorsan (büyük bir kurum değilsen veya eticaret yapmıyorsan) kendi seonu kendin yapabilirsin. Sizin de dediğiniz gibi o sitelerin çoğu çöp oluyor. Birde adamlar normalinde ucuza sattı mı bir sürü kişi o paketten alıyor. En güzeli araştırarak kaliteli siteleri bulacaksın, 5-10 lira fazla verip artık yazı mı alırsın backlink mi alacaksın. Bunun yararı inanın daha fazla.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bence de doğru söylüyorsunuz para ve zaman bakımından biraz zorlu olur ama özenle seçip yaptıktan sonra tabiki de daha iyi olur. Birde her siteye farklı tanıtım yazısı yayınlatırlırsa daha da iyi olur diye düşünüyorum.