Bykazekage adlı üyeden alıntı

Ben bu işi yapıyorum seo işini 7 senedir yapıorum ve kesinlikle kalıcı seo var Örnek olarak birçok sitemi size garanti niyetine göstere bilirim ama gerek yok. lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyin burda bu işten ekmek yiyen insanlar var benim gibi !


Merhaba

Bende SEO işi yapıyorum. Eğitimler, seminerler gitmediğim yer kalmadı. Kaan Gülten'in kitaplarını okudum, onlarca proje yaptım. Hiç bir tanesinde kalıcı SEO ibaresine rastlamadım.

Bir diğeri siz kalıcı seo yapıyorum diyorsunuz. Tmm. Kısaca bir hesap yapalım.

Google ilk sayfada 10 tane site var 3'ü reklam geri kalır 7 tane. Her sektörde ilgi çeken 5 tane kelime var diyelim (ortalama) Her kelimde bir site çıksa 35 site var. Her sektörden var yüzlerce site.

Şimdi: siz siteyi ilk sayfaya çıkarttınız. Sonra tmm dediniz bıraktınız. Kaç ay daha kalır o site ilk sayfa da. Rakipler çalışma yapmıyor mu? Sizi geçemezler mi.

Konu yanlış anlaşıldı galiba, "Ben 1 ay, 2 ay çalışma yapıp, sonra ilk sayfada sürekli kalacak" diyenlere yazdım o yazıyı.

Eğer buna rağmen: " böyle bir şey yok ben 3 ay bi siteye seo yaparım kalıcı olur bir daha da düşmez " diyorsanız. ispat edin sizden özür dileyeyim.