lostyazilim

Backlink ve Black List Tuzaklarına Düşmeyin!

16 Mesajlar 3.322 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Crixus Crixus Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 24.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 245
  • Beğeniler 24 / 49
  • Ticaret 0, (%0)

NoftNet adlı üyeden alıntı

Sıralamaların Hızlı değiştiği bir sektörde'ki site halen daha yerini kolluyor. ve 1 yıl oldu. Google ne yukarı Çıkarıyor. ne aşağa indiriyor. 2 sırada öyle duruyor... ne kadar google güncellemesi olduysa uçan siteler oldu yerine yenileri geldi. ama o site hep yerini kolladı. backlink mi Hayır backlin'ki yok bile..... ve ben bir çok sektörde backlink olaynı bitirdim. artık daha çok olumlu sonuçlar almaya başladım...

Siteyi ve anahtar kelime pm atmanızda bir sakınca var mı ?

wmaraci
reklam

vhisne vhisne Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Seo Danışmanlığı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** S**
  • Mesajlar 152
  • Beğeniler 153 / 39
  • Ticaret 1, (%100)

Crixus adlı üyeden alıntı

Merhaba

Bende SEO işi yapıyorum. Eğitimler, seminerler gitmediğim yer kalmadı. Kaan Gülten'in kitaplarını okudum, onlarca proje yaptım. Hiç bir tanesinde kalıcı SEO ibaresine rastlamadım.

Bir diğeri siz kalıcı seo yapıyorum diyorsunuz. Tmm. Kısaca bir hesap yapalım.

Google ilk sayfada 10 tane site var 3'ü reklam geri kalır 7 tane. Her sektörde ilgi çeken 5 tane kelime var diyelim (ortalama) Her kelimde bir site çıksa 35 site var. Her sektörden var yüzlerce site.

Şimdi: siz siteyi ilk sayfaya çıkarttınız. Sonra tmm dediniz bıraktınız. Kaç ay daha kalır o site ilk sayfa da. Rakipler çalışma yapmıyor mu? Sizi geçemezler mi.

Konu yanlış anlaşıldı galiba, "Ben 1 ay, 2 ay çalışma yapıp, sonra ilk sayfada sürekli kalacak" diyenlere yazdım o yazıyı.

Eğer buna rağmen: " böyle bir şey yok ben 3 ay bi siteye seo yaparım kalıcı olur bir daha da düşmez " diyorsanız. ispat edin sizden özür dileyeyim.

Seo işini profesyonel olarak yapmak istiyorsanız kimsenin kitabını okumayın kendi çözümlerinizi sunun efendim kitapla eğitimle olsaydı herkes seo danışmanı olurdu değilmi. Bahsettiğiniz kitabı yayınlayan firmanın ne olduğunu seo işi yapan tüm arkadaşlar olarak biz biliyoruz, sanırım sizde zamanla öğrenirsiniz. İyi forumlar dilerim.

cankural06 cankural06 www.cankural.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 284
  • Beğeniler 11 / 73
  • Ticaret 15, (%93)
Çok açıklayıcı anlatmışsınız. Teşekkürler. :)

• Üyelik 24.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 245
  • Beğeniler 24 / 49
  • Ticaret 0, (%0)

vhisne adlı üyeden alıntı

Seo işini profesyonel olarak yapmak istiyorsanız kimsenin kitabını okumayın kendi çözümlerinizi sunun efendim kitapla eğitimle olsaydı herkes seo danışmanı olurdu değilmi. Bahsettiğiniz kitabı yayınlayan firmanın ne olduğunu seo işi yapan tüm arkadaşlar olarak biz biliyoruz, sanırım sizde zamanla öğrenirsiniz. İyi forumlar dilerim.

Yiğido kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben yıllarımı verdim bu işe. Kaan Gülten'in kitaplarını okuyarak öğrenmedim bu işi. Ama sektörden biri olarakta kim yazarsa yazsın o kitabıda okurum başka çıkacak kitapları da. Onlarca proje yaptım yüzlerce çalışmayı birebir tecrübe ettim.

Bende çok iyi biliyorum bu forumdaki seocuları. İnsanları nasıl kandırdıklarını. Backlink paketi, Muhteşem Seo paketi diye insanların sitelerini çöp ettiklerini çok iyi biliyorum.

Seo Hocası konusunda da;

En iyi seocu benim diyen adamların kendi siteleri "seo" kelimesinin hiç bir kombinasyonunda çıkmazken adam seo yazınca ilk sayfada.

kedi ciğer ilişkisi diyorum başka bir şey demiyorum.

wmaraci
wmaraci

vhisne vhisne Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 07.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Seo Danışmanlığı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad G** S**
  • Mesajlar 152
  • Beğeniler 153 / 39
  • Ticaret 1, (%100)
Yapıcı bir yoruma yıkıcı ve hakaret içerikli cevap vermenize hiç gerek yoktu, kötü birşey belirtmemiştim oysa :)

• Üyelik 24.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 245
  • Beğeniler 24 / 49
  • Ticaret 0, (%0)

vhisne adlı üyeden alıntı

Yapıcı bir yoruma yıkıcı ve hakaret içerikli cevap vermenize hiç gerek yoktu, kötü birşey belirtmemiştim oysa :)

Sizden önce de başka bir yerde, yine SEO konunda tartışmıştım, bu konuda onun üstüne gelince gereksiz agresifleştim. Tavrımdan dolayı özür dilerim :)

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al