msdselim adlı üyeden alıntı
Dmozda işini hakki ile yapanda var ama % 10u gecmedigi icin denk gelmiyor galiba sitem 3 aydir bekliyor artik umudu fln kestim dmoz tum editorleri atip adam akilli bir kadro ile baslamali
teknoimage adlı üyeden alıntı
benim onaylamadığım 1 site bile yok (Çok Berbat Siteler Hariç) yok editör sayfam temiz sizin editör sayfanızda onaylanmıyan kaç başvuru var ?
Mürekkep Haber adlı üyeden alıntı
Merhaba, ben de DMOZ'da editörüm, ama belirttiğiniz şekilde kriterlere hiç rastlamadım bugüne kadar. Ayrıca bu şekilde bir kriter de DMOZ yönergelerinde yer almamaktadır. Lütfen yönergeleri dikkatle okuyarak incelediğiniz siteleri en azından vicdani bir muhasebeyle değerlendiriniz.
tipsychannel adlı üyeden alıntı
Dmoz profesyonel moderatörlere sahip olmadığı için rezil duruma düşüyor. İki gün önce şöyle bir e-pota aldım; "Sanırım dmoz için başvuru yapmışsınız; üç adet tanıtım yazısı yayımlarsanız sitenizi ekleyebilirim."
İşte dmoz dediğiniz şey budur. Tanıdığın birisi varsa; açıldıktan bir gün sonra bile olsa her siteni dmoza kaydedebilirsin.
UmutGocer adlı üyeden alıntı
bumerang a direk başvurduğumda platin oldum. site veya blog işaretleyip bi kaç kere site türünü değiştirdim yine platin yaptılar. öyle çokta önem vererek başvuru yapmadım.
teknomakale adlı üyeden alıntı
Dmoz kendini kaf dağında zannediyor kendisini birşey zannetmesini sağlayan bizleriz.
Ek Olarak:
Neye yarıyor ? Dmoz'um yok sitem en üstte ve para kazanıyorum.
Google PR güncellemesi yapmayacak dmoz olsa ne olmasa ne
Mürekkep Haber adlı üyeden alıntı
DMOZ'un amacı nitelikli ve benzersiz siteleri bir araya getirmektir. Dolayısıyla DMOZ'un yönergelerine uyan bütün siteler DMOZ'da yayınlanır.
HknCOLAK adlı üyeden alıntı
DMOZ 'u haddinden fazla önemsedikleri için bu kadar göklere çıktı sanıyorum. Ben yıllar önce boşverdim DMOZ 'u. Kaydı olan arkadaşlarımında bir faydasını gördüğünü bugüne kadar görmedim (DMOZ 'da artık para döner. 3 5 koklatın anında onaylanın ille de olsun olsun diyorsanız).
Bumerang 'a gelince, arkadaşlar güzel bir temanız (Olağanüstü bir şey olmasına gerek yok), güzel bir yazım diliniz de varsa Platin olmanız çokta zor değil. Bir de son zamanlarda, sosyal ağ hesaplarınızı da bağlayabildiğiniz için sanıyorum onları da tabip ediyorlar. Bunları aktif kullanırsanız, Platin olmanız daha da kolaylaşır. Benim bir sitem bir de bloğum var platin olarak.
Vay arkadaş bu kadar cevap beklemiyordum. Ama DMOZ u faydalı bulan da var bulmayan da . Ama kayıt konusunda yine sonucum olumsuz :) yani sitem kabul edilmiyor.
Bumerangta ise ne yaptıysam platin olamadım , eksiklerimi söylebilir misiniz ?