ssyazilim
I'm retired from the NET!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Industry Engineering
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bırakın dmozu serdar ustanın 'reklamsiniz' tanıtım platformuna ekleyin daha cok faydasını gorursunuz...
43699
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Malesef bu işleri ücrete dökenleri bile gördüm :). İsim vermiyeyim fakat diğer tanınmış webmaster sitesinde 1000 lira gibi faiş bedeller ile haber sitelerini kaydettiren gördüm. Üstelik çoğu içerikleri sahte ve yasal olmayan yollardan Dizi yayını yapıyordu. Fakat dediğiniz gibi Reklam ve Telefon numarası olayı çok saçma.
DMOZ sözde gönüllülük işidir, anlıyorum. Fakat DMOZ size "site de kesinlikle reklam olmayacak, yoksa bu siteyi kayıt edemezsin"mi diyor acaba? Şahsen çoğu site de reklam var, telefon numarası yok. Sadece e-mail ile iletişim kurulabiliyor. Arkadaşın kuralları gayet yerindedir. Keşke bütün DMOZ editörleri bu şekilde işini yapsa.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Psikolog
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Toplanın hatta konu altından banka hesaplarını falan da verin de kime ne para verilecek millet bilsin :D
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
DMOZ ile alakalı yıllardır bu forumda asıl olması gereken tavırlardan bahsediyorum. (Mesajlarım arasında DMOZ ile alakalı bir filtreleme yaparak inceleyebilirsiniz.)
Editoryal konularda danışmak istediğiniz konular için özel mesaj gönderebilirsiniz arkadaşlar.
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Metin adlı üyeden alıntı
DMOZ ile alakalı yıllardır bu forumda asıl olması gereken tavırlardan bahsediyorum. (Mesajlarım arasında DMOZ ile alakalı bir filtreleme yaparak inceleyebilirsiniz.)
Editoryal konularda danışmak istediğiniz konular için özel mesaj gönderebilirsiniz arkadaşlar.
editörlük başvuruları ne kadar sürede yanıtlanıyor hocam ? olumlu yada olumsuz durumlarda mail ile dönüş yapılıyor mu ?
Şayet dönüş yapılıyorsa başvuruda bulunmayı düşünüyorum
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...