1- Alan adını anahtar kelimelerime uygun olarak seçtim. Daha önce sütten ağzım yandığından dolayı whois bilgilerini gizledim. Yıllık 7 liralık bir ücreti var bana kalırsa kesinlikle değer.
2- Şimdi arkadaşlar hosting konusunda çok hassas davranmalı. Warez, adult içeriğe izin veren Türk hosting firmaları mevcut ancak bunlar olası bir hukuksal problemde bütün bilgilerinizi mahkemeye sunar. Bu durumdan kurtulmak için Off shore Hosting tercih ettim. Nedir bu off shore hosting derseniz genellikle İsviçre, Panama, İran gibi lokasyonlarda bulunan müşteri bilgilerini devletle paylaşmayan firmalardır. Bu firmalara ödeme bitcoin ile yapılıyor artık tam gizlilik sağlanması için. Kullandığım firma: alibabahost.com
3- Siteye her zamanki gibi Wordpress kurduk. Tema olarak OzMovie v4 tercih edildi.
4- Çeşitli eklentilerden yardım alıyorum. Bunların listesi aşağıdaki gibidir. Gerekli ayarları da müsait bir zamanda konuya ekleyeceğim.
[*]External Links
[*]Smush-it
[*]WpSeo
[*]Image Sitemap
[*]Sitemap XML
[*]Video Sitemap
[*]Akismet
5- Son zamanlarda Türkiye'de en çok reklamı yapılan filmleri tespit ettim. Bunlar gözlemlerime göre The Water Diviner, Before I Go to Sleep. İlk olarak bu filmleri sitemize ekledik. Nasıl eklediğim konusuna gelirsek:
Başlıkta Full izle, HD, 720p, kelimelerini kullandım. Türkçe ad kullanıldı.
Açıklamayı özgün yazdım.(100 kelime)
WPSeo description'da yine anahtar kelimeleri yerleştirdim.
Filmi ekledikten hemen sonra Facebook ve Twitter üzerinden paylaştım.
Ardından PR3 ve üzeri değerlere sahip sitelerden bu filmler için 4 adet tanıtım yazısı satın aldım. Ve bu tanıtım yazılarında filmlere birer adet link verdim.
Şimdilik bu kadar yaptığım her işlemi yine bu konu üzerinden paylaşacağım. Şans ve Google bizimle olsun:D