Onur07
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arkadaşlar ben Wp güncelleyecektim fakat hata veriyor bende güncelleme bu yüzden ftpden yapacağım fakat hiç ftpden güncellemedim . Nasıl güncelleniyor bilen var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
wp-content klasörü hariç diğer klasörleri yeni dosyalar ile değiştir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Şu dosyalara dokunma!: "wp-contect" ," wp-config"
Diğer dosyaları yeni dosyalarla değiştir.
Onur07
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
off son anda f5 yaptım wp-configi görünce iptal ettim bu sefer ftp gitti sitede gitti. FTP girilmiyor sitede ise Fatal error: Call to undefined function _wp_admin_html_begin() in /home/*****/public_html/wp-admin/admin-header.php on line 40
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Bende bir sorun yaşadım,
İlk Önce admin panelinden otomatik şekilde güncelleme yapayim dedim, bekledim sonrada hiçbirşey olmayınca ftp ye bağlanıp manuel şekilde dosyaları attım, sonra herşey yoluna girdi, site açılıyor hiçbir sorun yok ancak admin panelinde sarı olarak bir uyarı veriyor,
" Otomatik WordPress güncelleme denemesi başarısız oldu - lütfen tekrar güncellemeyi deneyin. "
bu yazıyı nasıl silebilirim. ?
ancak güncellemeyi yaptım.
"WordPress 3.3 kullanıyorsunuz. "
"...bir daha gel, gel samsundan..."
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 /
-
Meslek
Web Kodlama
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar hepinize en büyük tavsiyem güncellemeleri manuel olarak (FTP yada Cpanel,Plesk v.b. host panellerinden) yapmanız. işin kolayına kaçmayın. Öyle wordpress kullanıcıları var ki bilgisayarında bir FTP client programı bile yok. Yapılacak işlemler basit. Eğer FTP client (FPT programı filezilla, CuteFTP v.b.) ile güncelleme yapacaksanız, arkadaşlarımızın da dediği gibi wp-content klasörü wp-config.php dosyası ve size ait diğer dosyaların dışında kalan dosyaları siliyorsunuz. (size ait dosyalardan kastım site haritası, ana dizinde yer alan görseller v.s.) sonra yeni indirdirğiniz wordpress dosyalarını direkt olarak üzerine atıp "üzerine yazdırıyorsunuz"
Burada da ufak bir tavsiyem olacak ham wordpress dosyası içinde wp-config-sample.php, lisans, readme, 2 tane defult tema gibi işinize yaramayacak dökümanlarda var onları temizleyip atarsanız daha hızlı güncelleme yaparsınız. Dosyaları attıktan sonra /wp-admin e girdiğinizde direkt olarak veritabanı güncelleme uyarısı gelecektir. Hepsi bu.
Wordpress'in başlangıç panelinden yapacağınız otomatik güncellemeler bir anlık timeout hatasına bakar ondan sonra böyle garip garip eksik dosya hataları almaya başlarsınız. Siz siz olun yedeğinizi alın, güncellemenizi manuel olarak yapın.