dragonwx adlı üyeden alıntı

Hocam olduğu gibi kopyala yapistir yaparsaniz google anlar bunu anlayan bazi sitelerde var kontrol etmek isterseniz bilgidim kadariyla şöyle oluyor, siz mesela bir cümle aliyorsunuz bu cümle Ali ata bak olsun siz bunu özgünlestiriseniz bir sıkıntı olmaz özgürleştirme den kastim Bak Ali ata değil bunu yaparsaniz da google anlar bunu kelimelerin es anlamli lari vs kendinize gore bir özgürleştirme yaparak eklemeniz gerekir mesela Ali ati izle gibisinden, bildiğim bu kadar yanlisim varsa affola


Cevabın için teşekür ederim ustam. Bir yerden içerik çekmiyorum ya da spinleme konusunda pek derdim yok. Benim merak ettiğim google. Yani google beğenecek mi diye site yapıyoruz ama google neyi beğenir beğenmez ve en önemlisi nasıl? sorusuna cevap veremiyoruz. Şimdi arkadaşalr dicek google için değil ziyaretci için site yap. Tamam yapayım da ben ziyaretciye "ali ata bak" demek istiyorum. Bunu vermek istiyorum ama google bunu sevmiyor. Bu sektördeysek mecburen google ne derse o.

Ek Olarak:

tipsychannel adlı üyeden alıntı

yazının başlık, etiket ve içeriğini alıp diğer indeksli sayfalarla karşılaştırıyor olabilir. açıkcası pek bir fikrim yok. yazı bire bir kopyala yapıştır olmadıkça yine yükselebilirsin. en olmadı yazı sonuna kaynak vererek ilerleyebilirsin.


İşte bunu bilmeliyiz. Tam olarak yazdığımız etiketlerden taglardan mı değerlendiriyor makaleyi yoksa başlıktan mı. Yada makale içinde ne çok geçen sözcük öbeğinden mi.