lostyazilim

Web Sitemin Değerleri Hakkında Bilgi İstiyorum

7 Mesajlar 926 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

kral55 kral55 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 251
  • Beğeniler 118 / 35
  • Ticaret 10, (%100)
Web sitemi 02,01,2015 te açtım. Bugüne kadar olan alexa değerleri iyi derecede mi?
ve Hit iyi derecede mi?

Bu konularda bi danışmak istedim, sizce bu değerler normal mi bugüne kadar??
NOT : Sürekli özgün giriyorum yazıları, hiç kopya yazı yok sitemde!!

SİTENİN YAŞI : 02.01.2015 tarihinden bugünün tarihine kadar olan gün sayısı
ALEXA GLOBAL: 706,979
ALEXA TR : 6,490

Günlük Hitim Ortalama : 60-70 kişi arası

wmaraci
reklam

cihaneken cihaneken Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Elektrik Teknisyeni
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3510
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
Bu şekilde olmaz yanlız.
Ekran görüsü alacaksın Alexa'dan , Metrika'dan, G. Analitik'den buraya koyacaksın insanlar yorum yapıcak. Böyle link verip girin bakın nasıl diye bir şey yok. Hem hem insanlardan birşey bekleyip hemde onları ayağına çağırmak olmaz dimi.
ibo71 aktuelsoylesi

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 251
  • Beğeniler 118 / 35
  • Ticaret 10, (%100)

cihaneken adlı üyeden alıntı

Bu şekilde olmaz yanlız.
Ekran görüsü alacaksın Alexa'dan , Metrika'dan, G. Analitik'den buraya koyacaksın insanlar yorum yapıcak. Böyle link verip girin bakın nasıl diye bir şey yok. Hem hem insanlardan birşey bekleyip hemde onları ayağına çağırmak olmaz dimi.

Tamamdır, konuyu düzelteyim ben, kusura bakmayın hallediyorum şimdi...

Ek Olarak:

Bu şekilde olmaz yanlız.

kral55 adlı üyeden alıntı

Tamamdır, konuyu düzelteyim ben, kusura bakmayın hallediyorum şimdi...

Konuyu düzelttim, yorumlara açık..

• Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3510
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)
16 günlük bir site için istatistikler gayet güzel. Her hangi bir seo çalışması yaptırdınız mı siteye? Sitenin ana konusu nedir?

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 251
  • Beğeniler 118 / 35
  • Ticaret 10, (%100)

16 günlük bir site için istatistikler gayet güzel. Her hangi bir seo çalışması yaptırdınız mı siteye? Sitenin ana konusu nedir?

Sİtemin ana konusu indirme üzerine aklınıza ne gelirse, o tarz bir site açmak istedim ve bu yüzden içeriği fazla ele alan bir domaine sahibim. Bu da bütçeyi çok yoruyo.

75 tllik bir seo paketi çalışması yaptırdım ve 200 tl lik alexaları 100 k civarı sitelerden backlink+reklam aldım. Bu şekilde sitemi özgün yazılarla destekleyip hitimi artırmak istiyorum. Sizce hit 5k civarına ulaşır mı bu 1 sene içerisinde.??

• Üyelik 25.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Konum Fransa
  • Ad Soyad C** E**
  • Mesajlar 3510
  • Beğeniler 488 / 1190
  • Ticaret 1, (%100)

kral55 adlı üyeden alıntı

Sİtemin ana konusu indirme üzerine aklınıza ne gelirse, o tarz bir site açmak istedim ve bu yüzden içeriği fazla ele alan bir domaine sahibim. Bu da bütçeyi çok yoruyo.

75 tllik bir seo paketi çalışması yaptırdım ve 200 tl lik alexaları 100 k civarı sitelerden backlink+reklam aldım. Bu şekilde sitemi özgün yazılarla destekleyip hitimi artırmak istiyorum. Sizce hit 5k civarına ulaşır mı bu 1 sene içerisinde.??

Bu şekilde devam edersen en fazla 6 ayda söylediğin noktaya gelebilir.

Ayrıca kullanıcıları bağlamakta çok önemli. Şahsen bende bir bilgisayar teknik servis işletiyorum ve bu tür siteleri çok fazla kullanıyorum, aylık ortalama 200-250 GB indirme yapıyormuşum verilere göre. Şuan takip ettiğim 3 site var ve neredeyse günde en az bir kere ziyaret diyorum. Siteleri seçme nedenim ise bana kolaylık sağlaması, 10GB - 20GB bir dosyayı indirmek için 15-20 patla uğraştırmıyorlar beni genelde teklin olmadı en fazla 2 part halinde sunuluyor ve mega.co - yandisk - cloud.ru linkleri kullanmaları en büyük avantajları. Demem o ki kullanıcının seni seçmesi için nedenler üret. Ben bir şey aradığımda site site dolaşmak yerine direk o siteye gidiyor ve orada arıyor isem o site beni kendisine bağlamış demektir.
fevzib

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 05.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** Ç**
  • Mesajlar 251
  • Beğeniler 118 / 35
  • Ticaret 10, (%100)

Bu şekilde devam edersen en fazla 6 ayda söylediğin noktaya gelebilir.

Ayrıca kullanıcıları bağlamakta çok önemli. Şahsen bende bir bilgisayar teknik servis işletiyorum ve bu tür siteleri çok fazla kullanıyorum, aylık ortalama 200-250 GB indirme yapıyormuşum verilere göre. Şuan takip ettiğim 3 site var ve neredeyse günde en az bir kere ziyaret diyorum. Siteleri seçme nedenim ise bana kolaylık sağlaması, 10GB - 20GB bir dosyayı indirmek için 15-20 patla uğraştırmıyorlar beni genelde teklin olmadı en fazla 2 part halinde sunuluyor ve mega.co - yandisk - cloud.ru linkleri kullanmaları en büyük avantajları. Demem o ki kullanıcının seni seçmesi için nedenler üret. Ben bir şey aradığımda site site dolaşmak yerine direk o siteye gidiyor ve orada arıyor isem o site beni kendisine bağlamış demektir.

Düşünceleriniz ve ayırdığınız vakit için çok teşekkürler, inşallah büyük bir indirme sitesi haline gelmeyi planlıyorum, sağolun...

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al