Merhaba,

Elimdeki kaynaklardan günlük sürekli domain araştırması yapıyorum ve özellikle kelime bağlı yüksek aranma hacmine sahip ve adwords rekabeti olan bir çok domain yakalıyorum.

Ancak panelim oldikça kabarık olduğu için hepsini artık toparlayamıyorum ve ihtiyaç sahibi arkadaşların bu hizmetten faydalanmasını istiyorum.

Özellikle nietche çalışması yapılabilecek alıma hazır ve ingilizce başta olmak üzere bir çok dilde domain sağlayabilirim.

Bu hizmete karşılık sadece sizin teklif edeceğiniz meblalara razıyım. Size çalışmaya başlayarak direk para kazanabileceğiniz domain adresleri ve alternatiflerini sunabilirim.

2 kişiye referans çalışması sağlayabilirim. 1 hafta süreyle projelerinize uygun domain bulma ve memnuniyetsizlik durumunda iade garantisi de veriyorum.

Domain söz konusu olduğu için önce ücret felsefesiyle adım atıyorum.

Bana iletmeniz gereken sadece birkaç cümle ve teklifiniz olur.

Örnek: emlak sektörüyle ilgili aranma hacmi yüksek ingilizce bir domain arıyorum, xx TL ile bana bunu sağlayabilir misin?
Örnek: iphone cihazıyla ilgili .com domaini arıyorum, Adsense çalışıcam, kelime bazlı bir domain lazım xxx TL teklifim var ne dersin?


Dileyen arkadaşlar ulaşabilir.
Lütfen zaman kaybı yaşatmayınız.
Teşekkürler.