lorden55 adlı üyeden alıntı

Merhaba arkadaşlar, ben http://www.urlekle.net sitesinin adminiym.

Yorumlarınızı anlayışla karşılıyorum, tabiki sizde haklısınız. Sitemizi kullanmadığınız için dış pencereden bakıyorsunuz, bence sitemizi bir deneyin ondan sonra iyi veya kötü olduğuna kanaat getirmelisiniz.

Yurt içi ve yurt dışı kaynaklı ziyaretçiler olduğu doğrudur. Hatta yurt dışı ziyaretçiler daha fazladır ki burdaki amacımız İNDEX lenmesini istediğimiz bir sayfa olduğunda yüklü ziyaretçi trafiği ile o sayfayı kısa sürede başta GOOGLE olmak üzere tüm arama motorlarına ezberlettirebiliyoruz.

Ayrıca sitemizi kullanmadan kötü yorumlar yazmamanızı rica ederim, sitemize kayıtlı 2000 e yakın site bulunmaktadır, yeni bir siteyiz, ve bu zamana kadar kötü yorum veya adsense reklamına zarar gelmiş bir üyemiz de bulunmamaktadır.

1 Tek şikayet aldık o da, kişinin sitesinin 5gb kotası bulunuyormuş, bu da çabuk dolunca hosting firmasından uyarı almış, bu da sitemizin gönderdiği hitler sayesinde olmuş.

Öte yandan sitemiz yönlendirme tekniği ile çalıştığı için ziyaretler DİRECT ORGANİK REFERAL şeklinde istatistik sayaçlarınızda gözükür. Herhangi bir HİLE - BOT - PROXY veya YAPAY hit söz konusu değildir!

Böyle bir durum olsaydı, sitemize ekli sitelerden şikayet alırdık ve sitelerinin silinmelerini isterlerdi.

Dediğim gibi ben admin olduğum için sitemizi savunmaktan çok, tanıtmak isterim. bunun içinde mutlaka sitemizi denemenizi isterim.

Denedikten sonra fikirlerinizi yine buraya yazabilirsiniz.

Saygılarımla


Aciklama icin tesekkurler soracak sorunuz varsa buyrun sitenin admini burada gerci her soruya cevap verdide .. :)