lostyazilim
tr.link

Filinta dizisini izleyen var mı?

3 Mesajlar 705 Okunma
acebozum
tr.link

yeraltindan yeraltindan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / K
  • Meslek Grafier
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** Ö**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
Bugün yeni bölümü var da aklıma geldi sorayım dedim :) Ben sanırım ciddi ciddi bir Türk dizisinin hastası oldum. Resmen "ortamlarda sherlock izliyorum dersin kim bilecek" modundayım. Benden başka izleyen var mı bu diziyi? Kurgu, efekt, oyunculuk bakımından Türkiye standartları bakımından çok çok iyi değil mi? Bir de benim gibi tarihe meraklıysanız bir kaptırıyorsunuz ki sormayın :( Başrolde Onur Tuna diye biri var, daha önce hiç duymamıştım görmemiştim ama adam çok iyi?!

Nolur tek izleyen ben olmayayım ya gelin iştişare edelim ey ahali:(

bende yaz üzgünlüğü vaar y-yaz üzgünlüğü var..
elektronikssl
webimgo

ibo71 ibo71 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek kendi halinde
  • Konum Kırıkkale
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1051
  • Beğeniler 930 / 196
  • Ticaret 14, (%100)
3 dizi izliyorum.
Diriliş ( Filinta ile aynı kanalda şuana kadar iyi gidiyorlar, haklarını vermek için tv den yeni bölümünü izliyorum.)
Kaçak ( Saçmalıyorlar saçmaladılar sürekli kendini tekrar eden sahneleri var canım sıkılınca açıp netten izliyorum.)
K.Vadisi (Saçmaladı internetten izlediğim için 1 saatlik diziyi 10 dk sardırıp paketliyorum.)

yeraltindan yeraltindan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / K
  • Meslek Grafier
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** Ö**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

ibo71 adlı üyeden alıntı

3 dizi izliyorum.
Diriliş ( Filinta ile aynı kanalda şuana kadar iyi gidiyorlar, haklarını vermek için tv den yeni bölümünü izliyorum.)
Kaçak ( Saçmalıyorlar saçmaladılar sürekli kendini tekrar eden sahneleri var canım sıkılınca açıp netten izliyorum.)
K.Vadisi (Saçmaladı internetten izlediğim için 1 saatlik diziyi 10 dk sardırıp paketliyorum.)

kurtlar vadisi acayip saçmaladı hiçbir zaman düzenli takipçisi olmadım ama çevremde hep izleyen birkaç kişi vardı onlar bile bıraktı, sayemde filinta'ya sardılar ;) bu arada bugünkü bölüm de harikaydı filinta'nın, keşke birisi çıkaydı da konuşaydık :( bence hiçbir osmanlı dizisine benzemiyor, acayip bir yabancı dizi havası var. biraz araştırdım lost'un yönetmeni bobby roth danışmanlığını yapıyormuş zaten..

bende yaz üzgünlüğü vaar y-yaz üzgünlüğü var..
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al