3 dizi izliyorum.
Diriliş ( Filinta ile aynı kanalda şuana kadar iyi gidiyorlar, haklarını vermek için tv den yeni bölümünü izliyorum.)
Kaçak ( Saçmalıyorlar saçmaladılar sürekli kendini tekrar eden sahneleri var canım sıkılınca açıp netten izliyorum.)
K.Vadisi (Saçmaladı internetten izlediğim için 1 saatlik diziyi 10 dk sardırıp paketliyorum.)
Diriliş ( Filinta ile aynı kanalda şuana kadar iyi gidiyorlar, haklarını vermek için tv den yeni bölümünü izliyorum.)
Kaçak ( Saçmalıyorlar saçmaladılar sürekli kendini tekrar eden sahneleri var canım sıkılınca açıp netten izliyorum.)
K.Vadisi (Saçmaladı internetten izlediğim için 1 saatlik diziyi 10 dk sardırıp paketliyorum.)
kurtlar vadisi acayip saçmaladı hiçbir zaman düzenli takipçisi olmadım ama çevremde hep izleyen birkaç kişi vardı onlar bile bıraktı, sayemde filinta'ya sardılar ;) bu arada bugünkü bölüm de harikaydı filinta'nın, keşke birisi çıkaydı da konuşaydık :( bence hiçbir osmanlı dizisine benzemiyor, acayip bir yabancı dizi havası var. biraz araştırdım lost'un yönetmeni bobby roth danışmanlığını yapıyormuş zaten..