-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Özel Sektör / Bilgi İşlem
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yaşınız profilinizde yazmadığı için hocam diye hitap etmek istiyorum. Bu forumu görüldüğü üzere 2 yıldan fazladır kullanıyorum. Hemen hemen hergün girmişimdir. Bu tür konularla da çok karşılaştım. Ben 2 yıldan fazladır bu forumdayım ve hala WordPress hakkında pek şey bilmem. PHP az öğrendim, sorularımı sorarım. Bu işe yeni başlayanlar "12-13" yaşlarında başlamıyor. 20-25 yaşlarında başlayanlar var ve baba parasıda olmadığı için bir an önce hit kazanıp para kazanmak istiyorlar.
Bunu neden yazdım ? "Yeni Yetme" lafını kullandığınız için. Bu laf argo değil ama kullanmanızda hiç hoş değil.
Ayrıca burası bir forum. Siz ortak aramak için konu açabilir bende bu konuya girip "ortak nedir ?" diye sorabilirim. Böylece konu büyür ve birden fazla kişiye hitap eder.
Ayrıca burası bir forum. İnsanlar başkalarının haklarını gasp etmeden özgürce davranabilir ve fikirlerini sunabilirler.
Eğer siz, birisinin yorumundan rahatsız olduysanız "Sen sus yeni yetme !" veya benim anladığım kadarıyla "Sen sus veled !" tarzı konuşmalardan çok "Hocam - Dostum-Arkadaşım-Kardeşim - ... ben öyle düşünmüyorum. Bence bu sayede şöyle şöyle olur." demeniz daha doğru olacaktır.
Sizin konunuzu rapor etmeleri sadece sizin konunuzun kapanacağı anlamına gelir. En kötü yaptığınız hareketlerden de uyarı alabilirsiniz. Hemen böyle bir şeyde üyeyi uzaklaştırmazlar.
Eğer yazım hatası yaptıysam, rahatsız ettiysem affola. İyi forumlar.
Saygılar.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı, Editör
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Blogger bölümünün moderatörü bana pm ile ulaşabilir mi? İlk mesajım hariç tüm mesajların silinmesini istiyorum. Aynı konuyu webmaster genel bölümünde de açtım orada yorum yapan herkes düzgünce sende reklamımızı koyacak mısın ve sitenizi öğrenebilir miyim diye yorum attı hiç böyle şeyler yaşanmadı. Konuyla ilgilenecek olan moderatör arkadaşın adaletli olmasını rica ediyorum ve ilk sayfada yazdığım yazıya gülündüğünü görmesini istiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Aslanım sen kime kelime oyunu yapıyorsun? Yok tdk da mevcutmuş da bilmem ne. Biz bilmiyor muyuz senin o kelimeleri ne amaçla kullandığını? Ağzın iyi laf yapıyor ama boş konuşuyorsun.
Baktın konuya boyunca mesaj yağıyor gizlersin tabi bilgilerini.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
WEBMASTER
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
:D Hocam kusura bakma benim konumdan sonra yazılanlara baktım da haklı sensin. Hakkını helal et :) bu arada ben bu teklifi değerlendirebilirim pm atarsan görüşelim.