-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
internet işleriyle uğraşan bir yat kaptanı.
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
nedirso adlı üyeden alıntı
Onedio'da şöyle bir yazı yazmıştım, aslında restoran sahipleri için bir şey, orada geliştirdiğimiz bazı araçlar var. Belki o tarz araçlar geliştirilebilir.
Restoran açmak isteyenler için yazılmış bir rehber, orada aşağı bölümlerdeki araçlara bir bakabilirsin. Benzerlerini sen de geliştirebilirsin. Sitenin değerine değer katar.
http://onedio.com/haber/restoran-acmak-istiyorum-diyenlere-restoran-acmak-icin-yapilmasi-gerekenler-listesi-424193
Şimdi aklıma gelen bir araç, belki herkesin de aklına gelmiştir. Dün "kek yaparsın yapamazsın, sen yumurta bile kıramıyordun" diyen birisine inat kek yapmaya karar verdim.
Dolapta kızımızın organik yumurtaları vardı, bulduğum tariflerde 3 veya 4 yumurta gerekiyordu; yine "kızımızın o kadar yumurtasını kullanamazsın" denilince, 2 yumurtalı bir tarif aranmaya başladım.
Bu sorunu çözecek bir araç olsaydı, iyi olabilirdi.
Bu arada Nefis Yemek Tarifleri diye bir site var, aslında iyi değil, ama Google aramalarında her aramaya fırlıyor.
evet, bu konuda tıpkı benim gibi düşünmüşsün. güzel bir script yapmak lazım. tarif aynı şekilde kalır ama kişi sayısına göre malzeme listesi değişir. daha da ileri taşıyıp mutfak malzemeleri satılabilir. nefis yemek tarifleri altı yıllık bir site. profesyonel çalışma sonucu sosyal medyada 5 milyon kadar beğenisi var. en az yüz bin tane yazarı var. geçebilmek için dediğin şu scriptleri yapmak lazım.
Ek Olarak:
bir ay gibi bir süre reklam yayımladım. ardından "geçersiz tıklama" sebebiyle banlandım. ondan sonra "geçersiz trafik" ve "geçersiz tıklama" sebepleriyle bir kez daha banlandım. diğer yemek tarifi sitelerinden veya 3. şahısların şey yemesi anlayacağın. benim merak ettiğim günde 500-1000 tekil ziyaretçi alan bir site bile kötü niyetli kullanıcılara rastlarken binlerce kişilik ziyaret kafilesini nasıl idare ediyor diğer siteler?
izmir şehir rehberi.
www.izmiralsancak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
adsense reklamlarindan daha ziyade sponsor bulman seni zirveye taşır. yemekleri videolu anlatabilirsin atiyorum knorr dan viral alip yayinlayabilirsin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
nedirso adlı üyeden alıntı
Nedirnedemek.com diye bir sitemiz vardı, iyi bir fiyat teklif edilince satmıştık. Sunucunun teknik yönetimi ve bakımını hala ben yaparım. Mesela o sitenin her ay 3-4 milyon tekil ziyaretçisi var. Aslında ziyaretçiniz çok olduğunda içeriğiniz de ziyaretçierinizi memnun ediyorsa pek bir şey yapmanıza gerek kalmaz.
Öte yandan bir Nedir Ne Demek'in de Google Adsense hesaplarına yaptırım uygulanmıştı. Sonra Twitter'den bir Google çalışanını bulmuştuk, temiz bir siteyiz, kaç aydır sonuç alamadık demiştik, birkaç günde her şeyi çözmüştü. Orada muhtemelen rakip bir sitenin yaptığı bir şeyler etkili olmuştu, ancak doğru kişilere ulaşınca sorun çözülüyor.
bahsettiğiniz kişiyle hala iletişimdeyseniz, yönlendirebilir misiniz?
izmir şehir rehberi.
www.izmiralsancak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Fiyat hakkında pm alabilir miyim ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
istediğimiz fiyat ilk mesajımızda yer alıyor.
fiyatımız ise 1500 tl'dir.
izmir şehir rehberi.
www.izmiralsancak.com