GhostRider adlı üyeden alıntı

Bana göre fikir olarak güzel fakat, 1TL'den hosting herkes alır dener en azından fln ama örnek veriyorum şöyle bir şey olabilir benim düşüncem yani.

Bunun yerine;

2 ay deneme süresi koyarsın hosting paketlerine ( Memnun kalmazsanız para iade fln.)

Ondan sonra zaten sen kaliteli bir hizmet sunduğun taktirde zaten herkes tercih edecek ve seni önerecektir.
İyi bir reklam ile yapılmayacak bir şey değil bana göre.
Dediğim gibi ama burası çok önemli her şey reklam öyle bir reklam yaparsın ki herkes bilir seni, ama sen iyi bir reklam yapar ama hizmetin yetersiz kalırsa o zaman kimse önermez verilen o kadar emekte boşa gider, zararını saymıyorum bile.

Eğer iyi bir reklam yapar ve hizmetin kaliteli olursa en başta ben gelirim ve herkese önerir, gerekirse elimden bir şey gelirse eğer projene destek dahi olurum.

Amaç tabiki para kazanmak herşeyin bir karşılığı olucak, ama asıl hedef : Kaliteli,Hızlı,Güvenilir bir firma olmak.

Çünkü hosting şirketi kurmak kolay değil, milletin emeği söz konusu sen bir açık bırakırsın milletin onca emeği boşa gider.

Ben isterim ki olsun güzel işler yapılsın, bu forum sitesi açıldığından beri bu forumdayım.Yeri geldi birçok kişiye önerdim, birçok ticaret yaptım para kazandım.Bizlere böyle bir fırsat verdi "WMARACI" birçok webmasterın ekmek teknesi oldu.Bizim ekmek teknemiz forumlar açık konuşuyorum yani ve şunu da.Birçok kişinin sitesini kuruyor tasarımını çizip kodlamasını yapıyoruz siz eğer kaliteli bir hizmet sunarsanız biz çalıştığımız kişilere bile sizleri önerebiliriz.

Bilmiyorum ben böyle düşünüyorum, her şey sizin elinizde!

Hesabını kitabını iyi yap, kaliteli bir hizmet ver! Sonuna kadar buradaki herkesin desteği yanına olacağına inanıyorum.

NOT : Biraz uzun oldu :) okuduğunuz için vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.


Ne güzel yazmışsınız çok teşekkür ederim, ben teşekkür ederim.