-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Arkadaşlar merhaba,
Genelde bilgi odaklı siteler yayinliyorum. Yani eften puften minik sorular yerine genelden ziyade spesifik makale alanlarina bilimsel olarak görüşler belirten ve makale yayinlayan siteler işletiyordum. Sonra domain çılgınlığına kapıldım, genele hitaben adresi satın aldım :)
Az önce sorusitesi.com adresini satın aldım ve fikirlerinize ihtiyacım var.
yani proje tutar mı vs diye sormayacağım, nasıl bir platform olsa daha iyi olur diye soracağım.
Q2A planliyorum ancak index ve gorsellik açısından daha cok wordpress diyor içim ancak karar veremedim.
Beğendiğiniz platformlardan örnekler vererek tema, tasarım, fikir, içerik her türlü konuda görüşlerinizi bekliyor ve değerlendirmek üzere hazırda olduğumu ekliyorum.
Teşekkürler.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Pc başında incelemek isterim, zaten abhimanyu isimli yazarın tum urunleri fazla kullanisli, not aldim sayenizde bir tane daha :)
KTB
xxxx
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
Ö** K**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Bu soru cevap siteleri nedense tutmuyor. Kısa içerikten midir nedir bilmiyorum da, bir konuya odaklı olması daha başarılı olmasını sağlıyor. İnşallah istediğiniz gibi bir şey olur hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
omerknet adlı üyeden alıntı
Bu soru cevap siteleri nedense tutmuyor. Kısa içerikten midir nedir bilmiyorum da, bir konuya odaklı olması daha başarılı olmasını sağlıyor. İnşallah istediğiniz gibi bir şey olur hocam.
Genelde soru var ancak cevap olmuyor veya alinti kisa cevap oluyor sahsen ben cok denk geldim ve gordugum an blacklistime giriyor o site :)
Keyifli ve coklu bir icerikle cok fazla acilmadan genel basliklar altinda guncel tutabilirsek olur diye dusunuyorum.
Bircok teknoloji sitesi ve forumu var ancak kac tanesi guncel cihazlar icin yoneltilen sorularda gercekten güncel?
Örnek :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Farklı fikirlere ihtiyacım var, özel bir platform olusturana kadar siteyi aktifleştirmeyeceğim. 1-2 gun içerik girip sosyal trafik alip sonra vazgecmek istemiyorum.
Önemli olan insanlari dahil edebilmek, gorsellik ve sosyal destek olmadigi sürece pek mumkun değil.
Bu yuzden fikir herseyden onemli gibi su anda.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Bence YGS-LYS, KPSS, Açıköğretim vb. sorularının yer aldığı bir platform olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Sinav sorulari yazildigi anda guzel bir kategori olarak islevsellik gosterebilir.
Fikir icin tesekkurler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Q2A güzel ancak Wordpress ile kıyaslandığında basit kalıyor.Bende Q2A kullanıyorum.Türkçeleştirmek vs zahmetli iş.