dragonwx adlı üyeden alıntı

Hocam konu açmanız bile saçma, 2 adet açmışsınız zaten...
Film sitesi telif hakkına girer ve blogspot film siteleri kapatılırlar zaten kazandım dediğiniz para haksız bir kazanç...

iki konu açmamın nedeni hızlı bir şekilde çözüme ulaşabilmek istememden ve hızlı hareket etmem istememden ötürüdür, art niyetten değil. Kazancın haklı ya da haksızlığı konusuna girersek piyasanın minimum %95 haksız kazanç elde ediyor zaten. Kapatılırlar dediğinize gelirsem hayır kapatılmamalı. Nedeni ben bir emek harcayıp sıfırdan bir içerik hazırlıyorum ve emeğimin karşılığını almaya çalışıyorum. Emek = kazanç elde etmek istiyorum, lakin bunu en yasal şekilde telif hakkı barındırmayan yani vk, mail, google, youtube gibi halka açık olarak paylaştıkları videoları bende paylaşıyorum ki ürün onlarında değil başkalarının.

Ek Olarak:

sedat5453 adlı üyeden alıntı

Online film sitesi yapıyorsunuz ve bunun yasal olmadığını biliyor olmanız gerekiyor. Bu tür sitelerin sonu yok kardeşim. Ayrıca eğer birde adsense koymuşsanız bu siteye siz dua edin adsenseninde kapanmadığına.

Yasal olmadığını bende biliyorum lakin beni bağlayan bir durum olmadan yapıyordum. Yok adsense koymadım, koymayacaktım da.

Ek Olarak:

blue fox adlı üyeden alıntı

Site gitti geçmiş olsun yasal birşey değil özgün olmasının gram önemi yok. Film upload etmek özgünlük değil.

tek bir film bile upload etmedim. diğer büyük hitli sitelerden kodlarını çekiyordum o kadar.