yvzrgn adlı üyeden alıntı

iki konu açmamın nedeni hızlı bir şekilde çözüme ulaşabilmek istememden ve hızlı hareket etmem istememden ötürüdür, art niyetten değil. Kazancın haklı ya da haksızlığı konusuna girersek piyasanın minimum %95 haksız kazanç elde ediyor zaten. Kapatılırlar dediğinize gelirsem hayır kapatılmamalı. Nedeni ben bir emek harcayıp sıfırdan bir içerik hazırlıyorum ve emeğimin karşılığını almaya çalışıyorum. Emek = kazanç elde etmek istiyorum, lakin bunu en yasal şekilde telif hakkı barındırmayan yani vk, mail, google, youtube gibi halka açık olarak paylaştıkları videoları bende paylaşıyorum ki ürün onlarında değil başkalarının.

Valla neyi savunuyorsunuz anlamış değilim, her acelesi olan 2 konu açarsa forum çöplüğe döner hocam.
Normal hosting de bile insanlar offshare vs vs dedikleri şeyleri kullanmalarına rağmen tek davada google bitiyor siteleri.
Siz blogspot üzerinden film sitesi açarak zaten başta bir hata yapmışsınız, film sitesi açmak legal birşey değildir illegal dir. Piyasanın %95 i haksız kazanç elde ediyor diyorsunuz, klasik bir laf vardır onlar camdan atlasa sizdemi atlayacaksınız ? Emek dediğiniz olay başkasının filmini "Emek hırsızlığı" olarak çekmekten başka birşey değil siz sitenizde yayınlamamış vk dan ondan bundan çekmiş olabilirsiniz, ancak emin olun bunun hiçbir önemi yok link verseniz bile sitenize yüklemiş kadar olursunuz.