cwt adlı üyeden alıntı

evet tüm söz ettiğiniz siteler yasa dışı faaliyet gösteriyor
tesbit edilmeleri durumunda önce uyarılıyorlar google ve wordpress genelde blogları önce uyarıyor, uyarıyı dikkate almayan blogları kapatıyor.
diğer slef host siteler ise uyarıları dikkate almamları durumunda da haklarında dava açılıyor.telif hakkı bulunmayan film yok.
düşünün ben bir belgeselin fragmanını youtube'a eklemiştim
önce uyarı geldi ardından youtube videoyu kanaldan kaldırıp video yükleme süremi kısalttı.
bir fragmanın telif hakkı mı olur diye sorabilirsiniz
evet olur.telif haklarını elinde bulunduran firma istemese yayınlayamazsın


söylediklerinize aynen katılıyorum hocam. ben neden uyarılmadım ? uyarılsaydım sorunu çözerdim. Daha önceki aylarda, haftalarda 4 kez uyarıldım ve içerikleri kaldırdım, sildim ve indexten kaldırdım bu kadar basitti. Direk cezayı kesmeleri ağrıma gitti çünkü baya bir emek harcamıştım

Ek Olarak:

dragonwx adlı üyeden alıntı

Valla neyi savunuyorsunuz anlamış değilim, her acelesi olan 2 konu açarsa forum çöplüğe döner hocam.
Normal hosting de bile insanlar offshare vs vs dedikleri şeyleri kullanmalarına rağmen tek davada google bitiyor siteleri.
Siz blogspot üzerinden film sitesi açarak zaten başta bir hata yapmışsınız, film sitesi açmak legal birşey değildir illegal dir. Piyasanın %95 i haksız kazanç elde ediyor diyorsunuz, klasik bir laf vardır onlar camdan atlasa sizdemi atlayacaksınız ? Emek dediğiniz olay başkasının filmini "Emek hırsızlığı" olarak çekmekten başka birşey değil siz sitenizde yayınlamamış vk dan ondan bundan çekmiş olabilirsiniz, ancak emin olun bunun hiçbir önemi yok link verseniz bile sitenize yüklemiş kadar olursunuz.


haklısınız hocam. bende sizin gibi(http://bilgievrenim.com/avengers-age-of-ultron-geliyor/) emek hırsızlığı yaparak yanlış yaptım ve ben bedelini ödedim.