zyx
bn Msa gbi drenrkn Ra’lra
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
N/A
-
-
Ad Soyad
Z** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Olumsuz yorumlara aldırmadan kesinlikle alışverişinizi alastyr üzerinden yapmanızı öneririm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Bilgisayar tekniker
-
-
Ad Soyad
H** S**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Konu Alastyr olunca konuya dahil olmadan edemiyorum. 6 yıldır Alastyr'den hizmet alıyorum ve bu kalitede hizmeti hiçbir firmada görmedim. Birkaç arkadaş firmayı karalamaya çalışmış. Alastyr'de çalışanların müşteriye yaklaşımı yeter. Ayrıca müşteri kaynaklı sorunlarda da çok kez yardımcı olduklarını yaşayarak gördüm. Teknik konuda bugüne kadar çözemedikleri, çözüm yolu göstermedikleri bir konuyada rastlamadım. Birçok firma sorun sizden kaynaklı diyip geçerken Alastyr ekibi size sorunu ve çözüm yolunu muhakkak söylüyor. Veeee hizmet almaya başladığım o günden bugüne sunucularında toplasanız 20dk kesinti yaşamadım.
Ben olumsuz yorum yapan arkadaşların firmayı kendi inandıkları doğrulara göre yargıladıklarını düşünüyorum.
Alastyr'den gözünüz kapalı hizmet alabilirsiniz. Sabah uyandığımda sitelerim ne durumda acaba dememek için denemelisiniz :)
"İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır."
ziyakgul
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Z** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Alaystr hiç kullanmadım. Ama küçük ölçekli siteler için denenebilir hakkında çok fazla kötü yorum görmedim. Destek ekibi nasıl bence onu iyi bir araştırın
anilgzl
Mobilya Dekorasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Mobilya Dekorasyon
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
iyi bilirdik
"...bir daha gel, gel samsundan..."
iCloud
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrencilik
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
8-9 Aydır 3 sitem barınıyor bir defa bakım çalışması oldu ondanda mail attılar gece saatlerinde çalışma yapıldı haricinde bir kesinti vs. yaşamadım destek ekibine amatör diyen arkadaşları anlamıyorum benim her türlü sorunuma yardımcı oluyorlar bir tık uzağımızdalar sanki kesinlikle tavsiye ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Creative Director
-
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
113, (%100)
Öncelikle yaptığım yorumlara tepki gelmiş. Evet yaşım genç ama ben burada çocuk çocuk hareketler yapmıyorum. Tabi bu firmaya - bir puan verdiğim için hemen yaşımı sorgulamaya kalkıyorsunuz. Ben şimdi desem bu firmaya hayran kaldım 1 yıldır sizinle çalışıyorum falan filan desem hemen beni teşekkür ederiz, sağ olun , var olun ama kötü söz söyleyince bu çocuk ufak bırakın şunu daha amatör büyüyecek öğrenecek.
İlk önce benim problemim sitenin cpuları %90larda gezmesi ve bu sorunu çözememeleri.
3 Aydır bir şey yok aynı tema eklentiler aynı ( tema: eccepure ) bir gün oluyor site kasmaktan ölmeye başlıyor. Haydi bakalım sorunu soruyoruz temanız çok kötü , çok yer , bilmem ney temacınızla iletişime geçin diyorlar geçiyoruz temacımız full optimize , çok hızlı bir sıkıntı yok. Bir sürü kullanan var temayı onlarda niye yok. Benimde canıma tak etti firmayı değiştirdim her şey çözüldü. Bu kadar basit buda demek oluyor ki AMATÖR ekipsiniz. Laflarınızdan belli. :)
Alpazen
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
SEO UZMANI
-
-
Ad Soyad
A** Z**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Alaystr bildiğim kadarıyla hosting işinde iyi bir firma ama kurumsal değil. Ayrıca destek ekipleri yetersiz diye biliyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.