-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Astsubay
-
-
Ad Soyad
O** İ**
-
-
-
Ticaret
39, (%97)
Merhaba arkadaşlar,
Sitemde bir çekiliş yapmak istiyorum hatta sitemde çekiliş konusunu yayınladım ve çekilişi tanıtacaktım ama Milli Piyango İdaresinden izin alınması gerektiği gibi bir şeyler gördüm son anda. Vereceğim ödüller Tablet, Mouse, Selfie Çubuğu 'ydu. Toplam fiyatları 250 tl civarı.
Başımın belaya girmemesi adına bana yardımcı olacak/bilgi verecek arkadaş varsa memnun olurum. Teşekkürler!
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
122, (%99)
Bir sıkıntı olmaz. Ülkede o kadar olay varken emin ol seni görmezler bile :)
Şaka bir yana ben de çekiliş yaptım çoğu kez. Fakat böyle bir şeyi ilk defa duyuyorum. Hadi hayırlısı :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
riko
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Sanmıyorum bir sorun olacağını hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Çekiliş için elbetteki mpi izini şart ama sanmıyorum sorun çıksın senin çekilişinde
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Fotoğrafçı, Editör
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Evet mutlaka Milli Piyango'dan izin alman lazım. Başın belaya girer almazsan. Hediyelerin bayağı bayağı büyük hediyeler. Çünkü senin siten bir kuruluş değil yani vergi falan vermiyorsun ama hediye verdiğin an adamlar sana gel kardeşim buraya sen demek para kazanıyorsun ki deme şansları oluyor. Bak hatta Teknoseyir'i biliyorsan onlarda bir ara paralı sisteme geçecekti ve premium üyelerine küçük hediyeler verecekti ama o kadar kolay olmadığı için rafa kaldırdılar projeyi. Bir şey olmaz diyenlerin lafına bakma sakın, bak benimde teknoloji sitem var aynı zamanda Youtube'daki Sokak Röportajları kanalı gibi küçük amatör sokak röportajları falan yapacağım yakında Taksim vb işlek yerlerde, onun bile izni var emniyete falan dilekçe vermen lazım inanmıyorsan Kültür Bakanlığı'nın sitesinden inceleyebilirsin bulamazsan link de veririm. O izni almazsan adam gelir milyarlık makineme hiç acımadan el koyar. Milli Piyango'nun resmi twitter hesabı varsa onlara sor yanıt verirler veya Ankara'yı ara.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
SEO & Grafik
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
62, (%100)
Sorun olacağını sanmıyorum hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Abartmamak gerekir vereceğiniz ödül milyarlık bir ödül değil milli piyango ihalesinden izin almaya gerek yok