-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
internet işleriyle uğraşan bir yat kaptanı.
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
merhabalar, benimkisi bir istikrarsızlık meselesi sanırım. elimde onca site varken; hepsini devredip yeni bir sitem olsun istiyorum. bu konuda yeni aklıma gelen bir şey ise şehir rehberi ve yerel haberlerin birleştiği bir network oluşturmak. bunu yapan bir çok site var, evet. benim bu proje için düşündüğüm şey ise şunlar;
ana url: alanadı.com
aktif kullanılacak alt urllar: istanbul.alanadı.com, ankara.alanadı.com, çanakkale.alanadı.com
bu şekilde şehirleri a'dan z'ye kapsayan bir site olsun istiyorum. istanbul'a mı gideceksin? istanbul.alanadı.com'a girip istanbul için otobüs, uçak vs. biletleri bulabileceksiniz. şehirde neler olduğunu mu merak ediyorsunuz? siteye girip bülteni takip edeceksiniz. biraz para harcamak, eğlenmek mi istiyorsunuz; siteye girip etkinlik takviminden ayrıntılı bilgi alabileceksiniz. size üç adet sorum var.
alan adı tavsiyeleriniz nelerdir?
böyle bir siteye neler eklenebilir?
bu siteyi işler kılabilmek için nasıl bir ekip kurmak gerekir? sokak kameranı mı? haber editörü mü? sosyal medya yöneticisi mi? aklınıza ne geliyorsa söylemenizi istiyorum. şimdiden teşekkür ederim.
izmir şehir rehberi.
www.izmiralsancak.com
Lagger
SEO & Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
güzel fikir iyi yerlere gelebilirsin ama biri projeni çalmadan hemen yap daha öncede yapılmış olabilir domain olarak istanbul.şehirciabi.com gibi fikrim var önceki sitemde düşünmüştüm :D
Ek olarak: Ekipe gerek yok internetten tarihini resimlerini araştır bazılaranada kendi düşüncelerini ekle tabi özgün yazı başarı sağlayabilirsin
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Lagger adlı üyeden alıntı
güzel fikir iyi yerlere gelebilirsin ama biri projeni çalmadan hemen yap daha öncede yapılmış olabilir domain olarak istanbul.şehirciabi.com gibi fikrim var önceki sitemde düşünmüştüm :D
daha akılda kalıcı ve daha konsept duran bir alan adı arıyorum. ayrıca küçük bir proje olmadığı için herkesin yapabileceği bir iş olmadığını, bu yüzden bir sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. gerçi zamanında "http://freecycleturkey.com/" için bu dediğin başıma gelmişti. burada konu açtıktan sonra domain alınıp bir ay boyunca "yakında" yazdıktan sonra projeden vazgeçilmişti...
ek olarak: iyi de "güncel haber" için ajanslardan haber çekmek beni diğer sitelerin yanına itecektir. mesela dün gece "gece vurgunu" filmini izledikten sonra bir kamera ve polis telsizi alıp sokağa çıkasım gelmişti.
izmir şehir rehberi.
www.izmiralsancak.com
Lagger
SEO & Tasarım
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
sehirciabi.com akılda kalır bence mesela benim aklımda kaldı gibi biri duyduğunda tekrar yazabilir hatirlayabilir bence tabi sana kalmış
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
sehrinde.com olabilir, .com alınmış gerçi ama net boş ve .com da kullanılmıyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
eğer aktif olarak kullanılan eş alan adı yoksa; com, net, org pek fark etmeyecektir. bu tavsiyeyi de bir kenara not aldım.
izmir şehir rehberi.
www.izmiralsancak.com
NovaMan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
nesimeshur.com /net vs
Adananın.nesimeshur.com
nereyegidilir.com/net vs.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
bu tavsiyelerden sonra "kent.im" i sorguladım ama amerika'da yaşayan bir japon tarafından alınmış -.-
izmir şehir rehberi.
www.izmiralsancak.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
satınalma/proje danışmanlık
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Herşeyin bir sitede olmasını istiyorsan alakasız ve 5 8 karakter arasında domain ile site kur derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
bu bahsettiğin zaten var olan bir şey. Senin yapmak istediğin bunları sub domainle ayırmak. Ne kadar gerekli bilmiyorum. Bana bu işe girsende ileride sıkılıp bırakacakmışsın gibi geliyor. Buradakilerin çoğunun sorunu da bu. İstikrar diye bir olay yok. Bazen hak veriyorum aslında amatör kişileriz sonuçta elden bu kadar geliyor. Merakımızı böyle tatmin ediyoruz