bence siteniz yeniyse reklam almak için acele etmeyin. site yeni olduğu için hem çok uğraşırsınız hemde kabul edilmeniz zor olur. bende kendi sitem(blogspot) 1 aylık olunca hemen adsenseye koştum ama bi türlü kabul edilmedi. bende siteye reklam koymak için beklemeye karar verdim. hem siteyi adam edeceğim hemde hitleri arttıracağım.
hit olmadan reklam ekleseniz bile hiçbir anlamı olmaz değil mi?
benim görüşüm, daha sade bi tema seçseniz iyi olur. aşşağı kaydırma yaparken kasıyor.
hit olmadan reklam ekleseniz bile hiçbir anlamı olmaz değil mi?
benim görüşüm, daha sade bi tema seçseniz iyi olur. aşşağı kaydırma yaparken kasıyor.
Sitem yeni bir site değil sadec blog kısmını yeni açtım normalde site 2 yıllık ve adsense mevcuttu fakat dün adsense hesabım kapatıldı ve uyuz oldum sitenin hiti geyet iyi üstelik temada bana ait bir tema yeni bir temeya geçi yapacağım yakında ilginiz ve yorumunuz için teşekkür ederim. Üstelik pin geldikden sonra ban yedim ve hiç bir durum yok iken çok saçma geldi bir anda bana
Ek Olarak:
2-3 kere başvurdum kabul etmediler bir daha uğraşmadım tek başına ücretleri çok düşük ve yandex kullanıcısı genelde bilinçsiz insanlar :) bir program kuruyorsun bakıyorsunki yandex arama motoru pcye kurulmuş :)
YAndex reklam aktif mi yani ??