lostyazilim
tr.link

pagerank 0 gosteriyor

17 Mesajlar 2.089 Okunma
lstbozum
tr.link

menofel menofel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Emlakçılık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

Weyso adlı üyeden alıntı

pr değerini yükseltmek istiyorsan web sitene var gücünle sarılacaksın eğer gerçekten seviyorsan ve sevdiriyorsan emin ol googleda seni sever ve siteni değerlendirir o puan sitene değil senin emeğine verilmiş olur senin emeğine verilen puan sitene verilmiş olur

Abi iyi diyorsunda nasıl asılacam işte onu bilmiyorum site babamında ortak olduğu bir site yardımcı olmak istiyorum ama nasıl onu bilmiyorum işte yol göstersen sevinirim

wmaraci
reklam

Weyso Weyso Seslendirme Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Diğer
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad V** Ç**
  • Mesajlar 1140
  • Beğeniler 259 / 260
  • Ticaret 5, (%100)
zamanla kardeşim google kimseye 1 ayda pr değeri vermiyor fakat sen özgün içerik yani kopyası olmayan kendi buluşların veya makalelerin paylaşımların vb yayınlar yapıcaksın facebook twitter vb yerlerde tanıtım yapıcaksın ve illeride birşeylerin değiştiğini alayan google sitene hak ettiği puanı vericektir.

SekmekciSoft SekmekciSoft ---- Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dsadada
  • Konum Konya
  • Ad Soyad S** E**
  • Mesajlar 210
  • Beğeniler 10 / 37
  • Ticaret 5, (%100)
Uzun zamandır sitelere PageRank güncellemesi yapılmıyor.Pagerank'ın Wikipedia sayfasında da bir daha güncellemenin yapılmayacağını söylüyor.İleride yapılır mı yapılmaz mı hiç bilmiyorum.

Onur Onur WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek N/A
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 0 / 297
  • Ticaret 65, (%98)
PR artık bitti diye biliyorum. Yani daha yeni sitelerde uygulanmayacak. Yanlışta biliyor olabilirim..

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Diğer
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad V** Ç**
  • Mesajlar 1140
  • Beğeniler 259 / 260
  • Ticaret 5, (%100)

SekmekciSoft adlı üyeden alıntı

Uzun zamandır sitelere PageRank güncellemesi yapılmıyor.Pagerank'ın Wikipedia sayfasında da bir daha güncellemenin yapılmayacağını söylüyor.İleride yapılır mı yapılmaz mı hiç bilmiyorum.

Eğer gerçekten öyle bir durum osöz konusu ise pr sorugulama işlevini devre dışı bırakmaları lazım diğer sitelere haksızlık olur uyarı olarak artık pr değeri gizlidir yazarsa daha güzel olur :D

menofel menofel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Emlakçılık
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)

Weyso adlı üyeden alıntı

zamanla kardeşim google kimseye 1 ayda pr değeri vermiyor fakat sen özgün içerik yani kopyası olmayan kendi buluşların veya makalelerin paylaşımların vb yayınlar yapıcaksın facebook twitter vb yerlerde tanıtım yapıcaksın ve illeride birşeylerin değiştiğini alayan google sitene hak ettiği puanı vericektir.

Anladım o zaman ürünlerin bilgilerini kesinlikle bir yerlerden değil de kısada olsa olmayan şekilde kendimiz oluşturacaz mantıklı teşekkür ederim
Weyso

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 25.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Diğer
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad V** Ç**
  • Mesajlar 1140
  • Beğeniler 259 / 260
  • Ticaret 5, (%100)

menofel adlı üyeden alıntı

Anladım o zaman ürünlerin bilgilerini kesinlikle bir yerlerden değil de kısada olsa olmayan şekilde kendimiz oluşturacaz mantıklı teşekkür ederim

evet sanırım ticaret üzerine site rabbim emeğini boşa çıkarmaz inşşalah kardeşim

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al