macgezgini adlı üyeden alıntı

Hayır kesinlikle böyle bir şey yapılmadı onu zaten belirtmiştim herhangi bir hile hurda yok face sayfası beğenileri de aynı zaten ama sitenin kendi facebeğenisi farklıydı 966 dıydı o sıfır oldu bir anda bunu kullandığım bir sosyal bar eklentisi ile ayırt edebiliyordum zaten yoksa ve öyle anlamıştım 2 sinin farklı olduğunu face sayfa da sitede 3 yıllık + yeni bir şey de değil yani. Bunların farklı beğeni türü olduğunu bilende pek yok galiba bir ben mi farkettim acaba :)))


Beğeni türü diye birşey yoktur aslında. Gelen beğeni direk click yordamıyla gittiyse direk hesaba aittir. Ama token yordamıyla beğeni gittiyse bu o uygulama aracılığıyla yapıldığından işte facebook bunları yavaş yavaş siliyor. Facebookda reklam Fiyatlarına bakarsanız 10 - 100 beğeni için 10tl elden çıkarmanız gerekiyor. Bu tokenler ile 1k beğeniyi 10tl ye satanlar vardı. Bu yüzden bu alanda rekabet istemiyor facebook. Eğer sayfanızda bir silinme olduysa ya bu ilgili hesabın silinmesinden dolayıdır yada zararlı bir uygulamanın tokeni ile beğeni geldiği içindir. Başka alternatifi yok.

Ek Olarak:

yakupqqq adlı üyeden alıntı

nasıl yani face demi beğeni satıyor ilk defa duyuyorum.


Tabiki satıyor :). Sayfalarınızı reklam ediyorsunuz ortalama gelecek beğeniyi size belirliyor sizde fiyatını ödüyorsunuz. token ile satılandan kat kat pahalıdır fakat organiktir kullanıcılar sizi görerek beğenir.