ssyazilim
I'm retired from the NET!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Industry Engineering
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar şu yukarıdaki özelliklere sahip gecko webbrowserdaki bir nesneye inner html girmeye çalışıyorum bir türlü olmuyor. İnput textlere value gönderebiliyorum ama textareaya bir türlü gönderilmiyor. PRojemde kullanmam gerekiyor acil yardımlarınızı bekliyorum.
Kullandığım kodlar textareya işlemiyor inputda sıkıntı yok kodlar aşağıda ;
1-)geckoWebBrowser1.Document.GetElementById("vB_Edit or_001_textarea").InnerHtml = "test";
2-) GeckoInputElement icerik= new GeckoInputElement(geckoWebBrowser1.Document.GetEle mentsByName("message")[0].DomObject);
icerik.Value = "test";
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam kodları birebir kopyalayıpta mı yapıştırdınız buraya yoksa yeniden elle mi yazdınız?
Bazen sorun çok basit olabiliyorda o yüzden sordum.
geckoWebBrowser1.Document.GetElementById("vB_Edit or_001_textarea").InnerHtml = "test";
("vB_Edit or_001_textarea") burada boşluk varda :) Editor yerine Edit or yazıyor.
Ben C'den anlamam. Sadece dikkatimi çekti.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Anlayan birine sordum. Öğrenci, daha yeni başladık derslere diyor ama.
GetElementById dediğinde geri dönüşü geckoelement şeklinde olur böyle html element çağırmaz diyor. Gecko elementi böyle tanımlarsa sorun olmaz diyor.
GeckoElement elem = geckoWebBrowser1.Document.GetElementById("vB_Editor_001_textarea").InnerHtml = "test";
Birde geckowebbrowser1 yerine webBrowserControl denenebilir diyor. O da şöyle oluyor heralde.
webBrowserControl.Document.GetElementById("vB_Edit or_001_textarea").InnerHtml = "test";
Birde 2. sınıf dom elementi firefox da çalışmaz diyor. Sen anladıysan hocam denersin işte.
Mir
CodeMania
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Yazılım mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
hocam sizin bilgi gondermeye calistiğiniz element aslindadüz textarea iken javascript ile editor şekline replace edilen bir textarea olabilir mi? durum buysa javascript replace etmeden önce değerini atayın.