lostyazilim
tr.link

Wordpress anasayfa içerik gösterimi

10 Mesajlar 1.295 Okunma
lstbozum
tr.link

BrainLabs BrainLabs www.CokSukela.Com Kullanıcı
  • Üyelik 25.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 194
  • Beğeniler 21 / 39
  • Ticaret 1, (%100)
arkadaşlar başlık galiba çok anlamsız oldu google da araştırdım saçma sapan şeyler çıktı şimdi derdimiz size şöyle anlatayım.

bir dizi sitem var site yeni bu yüzden arka arkaya aynı içerikler sıralanıyor dizilerin eski bölümleri girilene kadar anasayfama rastgele kategorilerden içerik çekmek istiyorum yani atıyorum
A dizisi 2 içerik
B dizisi 2 içerik şeklinde elime olan kategorilerden anasayfada karışık içerik göstermek istiyorum. nasıl yapabilirim.

wmaraci
reklam

webmaster1996 webmaster1996 Atatürk'ün Askeri! Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad G** Y**
  • Mesajlar 519
  • Beğeniler 28 / 89
  • Ticaret 100, (%100)
Bunun icin eklenti vs varmi bilmiyorum fakat yayinladiginiz iceriklerin zamanlari ile oynayarak bunu yapabilirsiniz. Eski iceriklerinizi ana sayfada cikarmak bir seo taktigidir. ;)

• Üyelik 25.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 194
  • Beğeniler 21 / 39
  • Ticaret 1, (%100)
ama öyle yaparsam atıyorum arkadaşım hoşgeldin kategorisine girdi adam 1. bölüme bakacak normalde en altta son sayfada olur saati veya tarihiyle oynarsam kategoriye girdiğinde bir saat o bölümü arayacaktır.
70 küsür yerli
177 adet yabancı dizi var hangi birinin içerik zamanıyla oynama yapabilirim ki
(bölüm değil her biri ayrı dizi)

kendoka kendoka Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Geleneksel Tedavi Usulleri Uzmanı
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)
Ustam anladığım kadarıyla zengin bir anasayfa istiyorsun. Normalde bazı eklentilerde en çok yorum & beğeni & hit alan içerikler otomatik listelenip sidebarda bir bileşen olarak görüntülenebilir. Ama siten buna müsait mi bilemiyorum. Zamanlarıyla oynamak dediğin gibi biraz zahmetli olur. Ama footera bir bileşen koysan ve en çok izlenenleri listelesen sonrada sırayla istediğin bölümlere bir kere giriş çıkış yapsan en çok izlenenler karışık olarak listelenir. Tabi bunu siten müsaitse yaparsın. 30 bölüm koyu7nca footer footer olmaktan çıkar. Tabi ki daha ustaca yollar vardır.
İş bilene kolay cahiline zordur. :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 25.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 194
  • Beğeniler 21 / 39
  • Ticaret 1, (%100)

kendoka adlı üyeden alıntı

Ustam anladığım kadarıyla zengin bir anasayfa istiyorsun. Normalde bazı eklentilerde en çok yorum & beğeni & hit alan içerikler otomatik listelenip sidebarda bir bileşen olarak görüntülenebilir. Ama siten buna müsait mi bilemiyorum. Zamanlarıyla oynamak dediğin gibi biraz zahmetli olur. Ama footera bir bileşen koysan ve en çok izlenenleri listelesen sonrada sırayla istediğin bölümlere bir kere giriş çıkış yapsan en çok izlenenler karışık olarak listelenir. Tabi bunu siten müsaitse yaparsın. 30 bölüm koyu7nca footer footer olmaktan çıkar. Tabi ki daha ustaca yollar vardır.
İş bilene kolay cahiline zordur. :)

http://www.dizishit.com/ site bu hocam malum yeni site doğal olarak içerikler yığılma yaptı

• Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)
yanlış anlamadıysam şu alttaki en çok izlenenler vs. bölümdeki gibi karışık biçimde listelenen bir anasayfa istiyorsun.
[B]((Bu arada seni gördüğüm iyi oldu. Yaw arkadaşım o reklem ne öyle az kalsın pc yi ele geçirecek. Normalde çok kızarım böyle şeylere ya :) ))[/B]

• Üyelik 25.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 194
  • Beğeniler 21 / 39
  • Ticaret 1, (%100)

yanlış anlamadıysam şu alttaki en çok izlenenler vs. bölümdeki gibi karışık biçimde listelenen bir anasayfa istiyorsun.
[B]((Bu arada seni gördüğüm iyi oldu. Yaw arkadaşım o reklem ne öyle az kalsın pc yi ele geçirecek. Normalde çok kızarım böyle şeylere ya :) ))[/B]

valla yeni aldım :D daha düzenleme fırsatım olmadı fitil olurum bende heryerden çıkan reklama diğer sitemde düzenledim heryer reklam olunca siteye giren kişi de çıkıp gidesi geliyor farkındayım rahatsızlık için özür dilerim

• Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)
Şimdi ustam hiç dizi işi yapmadığım için nasıl olur bilmem. Genelde firma blog gibi yarı güncel şeyler yazıyorum. Bu yüzden hiç sıralı bir dizinim yok dizi bölümleri gibi ama ben genelde istediğim içeriği ilk sayfaya sabitlerim. Onlar hep orada durur. Hiç kımıldamaz. Yeni gelen içerik en altta akar gider. Dizi için nasıl olur bilmem. Ama dediğim gibi yapsan olmaz mı. Mesela ilk 20 içerik sabit olsa 10 içerik de onların altında sen ekledikçe aksa.
(herkes reklam peşinde. Bence para orada değil. Dizi haber sektörleri zor sektörler. Senin bir dizi sitesi için yaptığın seoyu kurumsal bir firmaya yap parça başı para al daha mantıklı bence. Misal endüstiyel fırın. Bütün endüstiri üretimler muazzam kar bırakır. Biriyle anlaşsan sana getirdiği iş başı bana 300 lira ver desen ayda 10 iş bence rahat çıkar.
Şimdi diyecen sen neden yapmıyorsun. Ustam yapıyorum da backlink olmadan bu iş olmuyor kim ne derse desin. Benim sektörüm hacamat. benim sitemin sektörde bir benzeri yok içerik açısından ama ilk sıradakiler dandik rehber sitelerine ekletmişler kendilerini o yüzden çıkıyorlar. Seo nun "s" si bile yok ilk sıralarda. Kış sezonu zor backlink alacak par da yok. Neyse konu dağıldı ama faydalı olduğunu zannediyorum.

• Üyelik 25.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Yönetici
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** Ş**
  • Mesajlar 194
  • Beğeniler 21 / 39
  • Ticaret 1, (%100)

Şimdi ustam hiç dizi işi yapmadığım için nasıl olur bilmem. Genelde firma blog gibi yarı güncel şeyler yazıyorum. Bu yüzden hiç sıralı bir dizinim yok dizi bölümleri gibi ama ben genelde istediğim içeriği ilk sayfaya sabitlerim. Onlar hep orada durur. Hiç kımıldamaz. Yeni gelen içerik en altta akar gider. Dizi için nasıl olur bilmem. Ama dediğim gibi yapsan olmaz mı. Mesela ilk 20 içerik sabit olsa 10 içerik de onların altında sen ekledikçe aksa.
(herkes reklam peşinde. Bence para orada değil. Dizi haber sektörleri zor sektörler. Senin bir dizi sitesi için yaptığın seoyu kurumsal bir firmaya yap parça başı para al daha mantıklı bence. Misal endüstiyel fırın. Bütün endüstiri üretimler muazzam kar bırakır. Biriyle anlaşsan sana getirdiği iş başı bana 300 lira ver desen ayda 10 iş bence rahat çıkar.
Şimdi diyecen sen neden yapmıyorsun. Ustam yapıyorum da backlink olmadan bu iş olmuyor kim ne derse desin. Benim sektörüm hacamat. benim sitemin sektörde bir benzeri yok içerik açısından ama ilk sıradakiler dandik rehber sitelerine ekletmişler kendilerini o yüzden çıkıyorlar. Seo nun "s" si bile yok ilk sıralarda. Kış sezonu zor backlink alacak par da yok. Neyse konu dağıldı ama faydalı olduğunu zannediyorum.

valla çokta hoş yazı olmuş :D teşekkür ederim bu bilgiler için

• Üyelik 02.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad B** Ö**
  • Mesajlar 1393
  • Beğeniler 257 / 275
  • Ticaret 25, (%100)
Beğeniver o zaman be yah :)

Site Ayarları