-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Şimdi siteme günlük 30 ile 200 arasında değişiyor tekil kullanıcılar. Ama bu benim reklamsız seosuz kendi başıma yaptığım şeylerden kaynaklandığı için böyle.
Seo yaptırdım bu siteden birine hiçbir işe yaramadı desem yeridir. (güya seo yaptı yani attığı raporlama şeysine bakınca gülümsedim onu bu sitede herkes yapabilirmiş hiçbir faydası da olmadı olmaz:) )
Ne yapsam hitlerimi bu kadar arttırabilirim? Program indir vs gibi şeylerde paylaşmak istemiyorum işin açıkcası kişisel bir blog olduğu için hoş olmaz durmaz eğlence bloğu bir de. Fıkra gibi bir şeyler paylaşmak da abes kaçar artık çünkü fıkra okuyan kaldı mı bilmiyorum. Sürekli güncel videolar yüklemeyi denesem onada vaktim yok.
Eee üstadlar nasıl başardınız siz bunu? Facebooktan veya google'dan reklam almak falan işe yarar mı?
Selamunaleyküm.
ehcsrob
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Twitter web devoloper
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Seo yaptirdigi kisiyide soylersen cok iyi olur yaptiracak cok kisi var magdur olmasin...Bu arada bende ayni dertden yakiniyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
banner çalışması yap karşılıklı benle yapabilirsin mesela :D
akbas
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Ya spesifik bir konu seçeceksin yada gündemi takip etmelisin. O gün, o hafta insanlar ne takip ediyor ne arıyor. twitter bunun için iyi bir kaynak olabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
B** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
google yandex vs. vs. botların ziyareti işte googlede yükselirsen tekil hit rahat gelir