Başarılı, biraz önce kurdum gerçekten performans açısından çok üstün gibi duruyor.
Tasarımı çok hoş ve sade olmuş sol menünün sol altta bulunan buton ile gizlenip geri getirilmesi gayet güzel olmuş.
Onun dışında geliştirilmesini takipteyim, sol menüdeki senkronizasyonlar tamamlandığında başarılı olacağına emin gözüyle bakıyorum. Zira kullanıcıları facebook gibi siteye sokma derdinden kurtaracak gibi.
- Gmail vb. tarzı bir sistem geliştiriyorlar sanırım.
- Sosyal ağlarını kurmuşlar, vivaldi.net tarayıcıyla muhtemelen senkronizasyon içerisinde olacağına kuşku yok çünkü sol menüde Kişiler diye bir bölüm var. Bu sayede siteye girmeden sohbet etme şansımız olacak muhtemelen.
Yeni gördüm onu bende kurdum fakat, alışması zor olur. Sekmeleri aşağıya taşımışlar az önce kurdum biraz gezmeye çalıştım yanlışlıkla sekmeleri kapattım gitti her şey. Ayrıca sekmelerin sırası değiştirilmiyor ben şahsen bazı durumlarda 30-40 sekme açan bir kişi olarak facebook, mail vs. bunları ilk sıraya koyarım fakat kaydırılmıyor bunun için önündekileri kapatmam gerekiyor çok saçma çok gelişmesi lazım.
Daha çok dokunmatik ekranlara yönelik bir tasarımı olmuş görüşündeyim. Bence pek kullanışlı değil.