onlysound
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Müh.
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Arkadaşlar sitem günlük 1.2k-1.5k arası tekil hit var. Günlük sayfa gösterimi 10k -15k arası. Önereceğiniz reklam firması var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
adtriplex üstelik reklam verene sen başvuruyorsun onlar onyaladıktan sonra sabit reklam koyabilirsin büyük markalar ile çalışıyorlar admatik var bide ama o gösterim başına şartları üye olunca öğrenirisiniz:)
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kardeşim üye ol reklam verenlerin listesi var ve oranları sen seçip başvuruyorsun onaylanırsa onlar tarafından sonra onaylayanların reklamlarını sitene koyabileceğin bannerları seçiyorsun sabit bir rakam yok onlarda rekabet ediyor yalnız sitenle alakasız reklam verene başvurma zaten onaylamazlar mesela kadın sitesine tespih satan reklamı alamazsın . herşeyi başkasının tecrübe etmesini beklemeyin üye olun sizde öğrenin film siteleri gibi onların kullandığı reklam firmaları da kısa ömürlü onlara çarpılma yeter :)
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Adtriplex benim bildiğim affiliate. Yani ortaklık programı, tık başına değil satış veya üyelik başına yüzde veriyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
tık başına reklam veren adam akıllı yok şu an bende reklam almadım siteye henüz
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
raporlarda ben tık gördüm 18 kuruş hatta şu an site yenilediğim için kaldırdım reklamları her 2 sinide kullanıyordum aslında ama admatic te içerik sabit değil en yaygın reklam ağlarından ama istemediğin içerik olabiliyor o yüzden onu pek kullanmıyordum.
evet affilite bazlılar esas ama bunlar çok kaliteli firmaların reklamı öyle hosting di forex di parfüm dü değil yani gerçekten satış olabilecek firmalardır.