HoRoZz
www.horozz.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
moralini bozma ama oyunun tutacağını sanmıyorum.. Kişisel fikrim tabi bu.. Grafikler daha iyi olmalı bence.. Oyun piyasası öylesine gelişmişki bu oyun atari zamanlarını hatırlatıyor..
yanına iyi bir grafiker alsan iyi olur..
www.horozz.net - www.mekan.me - www.icsel.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
bence gayet iyi bir durumdasın bunu yapabildiğine göre bi ışık var sende, arkadaşın dediği gibi bir grafikerde yardım alırsan daha güzel olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Reklam Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
68, (%100)
Bence süper görünüyor oyun. Oyunları grafiklerine bakarak değil, oynanış ve eğlencesine göre değerlendiren benim gibi bir çok oyuncu var. Yılmayın, kazanacaksınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bu oyunu android e taşırsanız tutar
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Commis de Cuisine
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam sizin gibi düşünenlerin yeri TIGSource burası bu siteye girin sırtınz yere gelmez projeyi anlatın yardımcı olurlar zamanında microsoft minecraftı bu siteden aldı minecraft bu siteden cıktı neydi ne oldu
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam ilk başta sizi tebrik etmek isterim . devbug.org u takip etmekteyim .Tek başınıza onca kodlamayı yapmanız müthiş.
Bundan 2 sene önce benimde bir arama motorum vardı webno . Basit bir arayüz elle indexleme . Şu an sizin yaptığınız arama motoruna bakıyorum ve benim yaptıgım böyle büyük bir çapta geliştirilemezdi . Beni sizde görebiliyorum . Benimde oyun yapma arama motoru hayalim vardı . Bundan dolayı size en içten dileklerimle başarılar diliyorum .