NK1864 adlı üyeden alıntı

Genele açık bir konu açıldığında, gelecek olumlu yorumlar yanında olumsuz yorumların da olacağı göz önünde bulundurularak açılması ve altına yazan kişilerin de konuyla alakalı yorumunu bırakıp, başka kullanıcıların ne dediğiyle çok ilgilenmemesi daha sağlıklı olur sanırım.
Bu tarz siyasi, dini ya da politik başlıklar her zaman forumlarda tehlike arz ediyor. Burada Azeri kadar Ermeni kökenli kullanıcı da bulunabilir. Birine göre katil ya da cani olan kişi, bir başkasına göre öyle görünmeyebilir. Bu kendi ülkemizde de yıllardır yaşadığımız bir durum.
Bunu kim daha vatansever ya da kim kimden çok iş yaptı noktasına getirmek gereksiz yere kalp kırmaktan öteye gitmez.
Biri yorum yapar ve imza kullanır ya da yorumu eleştirir ve kullanmaz.
Benim kişisel görüşüm bu tarz konuların yerinin burası olmadığı. Başkasına göre de tam yeri burasıdır belki. O da o kişinin fikridir.


Aynı bende sizin gibi düşünüyorum.Mantıklı cümle kurulduğunda hemen sen ne yaptın onuda söyle vb replikler ortaya çıkıyor . Dikkat ediyorum şu mantığı kavrayamıyorlar buraya imza atıldı diyelim.Ne değişiyor hayatlarında çok merak ediyorum .Yani bu imzalar toplandığında toprakları en çok imzayı toplayanamı verecekler :D En basitinden insanların bunun cevabını vermeli.Doğru olanın bilim,teknoloji ve ekonomi alanında gelişmeler sonucunda bir başarılı elde edileceğini unutuyor insanlar.:)