Bugüne kadar ermeniler(yönetim-halk) Osmanlı bize soykırım yaptı diye panellerde oturumlarda hep uğraşıyorlar.Amerikaya gönderilen halıda mantıkız gibi ama ince fikir
Hiç olmadı bu bir birliktir.Dünya tersine dönmesede yine yanında olduğunu gösterirsiniz tartışmanın böyle hassas konuda olması üzücü bırakın herkes özgür düşüncesini paylaşsın açık olalım diye düşünüyorum
Hiç olmadı bu bir birliktir.Dünya tersine dönmesede yine yanında olduğunu gösterirsiniz tartışmanın böyle hassas konuda olması üzücü bırakın herkes özgür düşüncesini paylaşsın açık olalım diye düşünüyorum
Birşey ifade etmeyen imza ile ABD'nin beyaz sarayındaki halıyı siz bir tutuyorsanız pes derim başka birşey diyemem.İmzanın önemi eğer atarlarsa bir meclisin yada bir halkın aihm üzerinden dava açılırsa o zaman değişir.Sıradan bir imzanın sadece o sitenin hitini ve gelirini arttırma politikasının ötesine geçmez.Bu aynı sağ ile sol görüşlü gazetelerin mantığına benzer.Hepsi kendi kitlesini pompalama peşine düşür.Bu ayrımları yapabilmelisiniz.Bu işler bu kadar basit değil yani.Kendimi anlatmak istemem ama ikinci üniversite(örgün) uluslararası ilişkiler okudum.Neyin ne ifade ettiğini anlayacak kapasitede olduğumu düşünüyorum kimseyede şöyle yapın yada böyle yapın diyecek biride değilim.Sadece mantıksızlığa dikkat çektim.Kimseye hakaret etmeden görüşümü belirtiyorum.Lakin görüyorum ki siz ve diğer benzer arkadaşlar benim özgür düşüncemi kısıtlamaya çalışıyorsunuz ama siz bana özgür düşünceye izin verin diyorsunuz.Yapmaya çalıştığınız algı yönetimi lakin yanlış kişi üzerine yapmaya çalıştığınızı belirtiyorum.Daha öncede belirttim ancak bu tarz hareketlerle havanda hava döver ve gençlerin var olan beklentilerini körükler ve birilerinin üstlerine salmaya çalışılır.Bu yanlış bir davranış.Bende haklı buluyorum davayı lakin uluslararası platformlar üzerinden bu şekilde çözüme kavuşmaz.Eğer yapılacaksa devlet olarak ya kendini geliştirir ve ülkeler arasında saygınlağa kavuşulur yada tarih sahnesine tarihi bir anı olarak karabağ kalır.
Karabağ konusunda Azerbaycan'ı destekleyenlerden biriyim.Çünkü karabağ Türkiye için stratejik açısından çok önemli olduğunu biliyorum.Lakin boş imzalar la çözülmeyeceni bilen biriyim.Sembolik bile bir anlam ifade etmiyor.
Tabi yinede siz bilirsiniz.İstediğinize inanabilir istediğinizi imzalayabilirsiniz.