mimarcan adlı üyeden alıntı
Kendinize göre haklı olabilirsiniz, fikriniz çok güzel de olabilir.
Diğer arkadaşların dediği gibi, fikri projeye dönüştürmeden, projede işin süresinden maliyeti ve kazandıracağı rakamlara kadar kimse görmeden ve inanmadan değil 300 TL, 3 TL bile vermez.
Bana göre 300 TL'lik fikir (sizin ifadenizle proje) için sanalda güvenseniz ne güvenmeseniz ne?
Bunlar benim şahsi görüşlerim, belki arkadaşlar katılmayabilirler.
Sizin kimsenin bir fikri fikir aşamsında almayacağını söylemeniz onun öyle olduğu anlamına gelmez.
Ha çok merak ediyorsanız özelden ciddi olarak görüştüğüm insanlar var.
Ayrıca Einstein ın güzel bir sözü var '' Hata yapmayan insan yoktur, kişinin insanlıktaki derecesi, hatalarını kabul edip düzeltmek için gösterdiği gayret ve titizlikle ölçülmelidir. '' yukarıda bilgisizliğimden dolayı fikir yerine proje yazmışım bir arkadaşımızda bunun hatalı olduğunu belirtmiş bende düzeltmişim. Bu konu üzerinden bile prim yapmaya çalışıp parantez içine alıp iğnelemeye çalışmanın amacı nedir. Ne kadar çocukca bir hareket.
Her şeyi geçin ve şöyle düşünün. Bir fikriniz var. Değerlendiricek zamanınız ve paranız yok. Ve fikrinize gerçekden güveniyorsunuz. Sizde satmazmısınız. Sadece biraz empati kurun.
Webmaster forumunda konu açıyorum. Burada daha önce 100 ticaret yapmış %100 başarı almış insanlar var. Birde hiç ticaret yapmamış %0 başarısı olan bir insanvar. Mesela siz!.
Ben hangisine güvenip fikrimi rahat rahat paylaşabilirim ? Siz olsaydınız herkese dağıtırmıydınız fikrinizi ?
Hani diyorsunuz ya bu şekildemi insanları ölçüyorsun diye. Evet bu şekilde ölçüyorum. Evinize gelip sizinle tanışıp tek tek çayınızı içemeyeceğime göre bu şekilde ölçüyorum.