lostyazilim
tr.link

'Bugün Ne Giysem?' yarışmacısı fuhuştan tutuklandı

43 Mesajlar 7.561 Okunma
lstbozum
tr.link

contentwriter contentwriter Kendi halimdeyim Kullanıcı
  • Üyelik 22.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kendi halimdeyim
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 4129
  • Beğeniler 1136 / 1842
  • Ticaret 21, (%100)

FilmleriTV adlı üyeden alıntı

Forumun gericileri toplanmış yine:D

Senin gibi ilericilere inat hiç susmayacağız :)
isousluer

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

FilmleriTV FilmleriTV WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

İsa adlı üyeden alıntı

Senin gibi ilericilere inat hiç susmayacağız :)

Bu tür zıtlıklar toplumsal yaşamın güzellikleridir. Elbette her görüşe saygımız var. Gerçi haklısınız ilerici gerici kavramları son derece saçma, anlamsız. Ancak şöyle ki Hollywood ahlak kavramını yok ediyor, insanlığı uçuruma sürüklüyor gibi aforizmalardan önce din altında yapılan katliamlara dikkat edip bunları eleştirmek lazım.

saltuntas saltuntas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek blog yazarlığı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 985
  • Beğeniler 42 / 391
  • Ticaret 92, (%99)

Bu tür zıtlıklar toplumsal yaşamın güzellikleridir. Elbette her görüşe saygımız var. Gerçi haklısınız ilerici gerici kavramları son derece saçma, anlamsız. Ancak şöyle ki Hollywood ahlak kavramını yok ediyor, insanlığı uçuruma sürüklüyor gibi aforizmalardan önce din altında yapılan katliamlara dikkat edip bunları eleştirmek lazım.

Hocam bilinçaltı tekniklerini biraz araştırın derim. Günümüzün en büyük büyü aracı medyadır. İzlenilen şeyler farkına varmadan bilinçaltına yerleşiyor. Hatırlayanlar vardır Kurtlar Vadisinin popüler olduğu zamanlarda okullarda çocuklar ağır abi takılırdı. Yanlış hatırlamıyorsam Binbir Gece dizisinden etkilenip kızlara gecelik ilişki için para teklif edenler oldu. Özellikle gelişme çağında ki çocuklar izledikleri şeyleri örnek alırlar. Siz ne kadar çok onların önüne saçma sapan şeyler koyarsanız onlar da o saçmalıklarla büyürler. Dizi ve film sektörünün etkilerini hafife almayın ;)

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

Din gidin insanları öldürün demiyor. Sizin gibi insanlar kendini bilmez insanların yaptığı katliamları dine mâl edip İslam'ı kötülemek için elinden gelen her şeyi yapıyorlar.

Bu arada yaşı küçük ama zekası oldukça fazla olan bir arkadaş gereken cevabı vermiş zaten size.
BeHappyDude

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

isousluer adlı üyeden alıntı

Din gidin insanları öldürün demiyor. Sizin gibi insanlar kendini bilmez insanların yaptığı katliamları dine mâl edip İslam'ı kötülemek için elinden gelen her şeyi yapıyorlar.

Bu arada yaşı küçük ama zekası oldukça fazla olan bir arkadaş gereken cevabı vermiş zaten size.

Dikkat ederseniz ben din adı altında yapılan katliamlar dedim. Dinin insanları öldürün dediğini söylemedim. Belki klişe olacak ama Işid'in yorumladığı İslam'ın "Gerçek İslam" olmadığını hepimiz biliyoruz.

Benim söylemek istediğim şudur hocam. Bazı saplantılı arkadaşlar batının yaptığı her şeyi Müslüman'ların kötülüğüne yoruyor. Yahu sinemadır arkadaşlar bu; izlersiniz filmi biter. Sinemaya yönelik aforizmalar paylaşmaktan önce insanlara İslam'ı öğretmek ,anlatmak lazım. İnsanlara pozitif bilimleri empoze edip, doğruya yönlendirmek lazım. Batılılaşmaktan bu kadar korkmamak lazım. Batı medeniyetlerinin her bakımdan İslam medeniyetlerinden üstün olduğunu kabul etmeliyiz. Sağlık, eğitim, hukuk, siyaset, sanat her alanda belirli bir üstünlük kurmuştur batı; önemli olan kendi benliğimizi kaybetmeden mümkün olduğunca onları yakalamaktır.

Başka bir arkadaş da sübliminal mesajlardan bahsetmiş. Bu sanatın her alanında kullanılır. Rock klasiklerinden resimlere kadar çeşitli sanat eserinde arka planda gizli birtakım mesajlar bulunur. Sübliminal mesaj kullanımı sinema tarihinin başından beri vardır. Hatta bazı yönetmenler filmleri bunların üstüne kurar.(Fight Club) Kubrick'in çoğu filminde gizli ayrıntılarla çeşitli mesajlar verilir.(The Shining) Sözün özü ben böyle şeyler olmadığını iddaa etmiyorum, iyi bir sinema takipçisiyim. Ancak bunların toplumların ahlak yapısını değiştireceğini düşünmek biraz fazla geliyor bana. Ancak ahlaki temelleri zayıf kişiliksiz toplumlarda bu tarz gizli empozeler etkili olabilir.

sedat5453 sedat5453 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 613
  • Beğeniler 242 / 78
  • Ticaret 3, (%100)

Dikkat ederseniz ben din adı altında yapılan katliamlar dedim. Dinin insanları öldürün dediğini söylemedim. Belki klişe olacak ama Işid'in yorumladığı İslam'ın "Gerçek İslam" olmadığını hepimiz biliyoruz.

Benim söylemek istediğim şudur hocam. Bazı saplantılı arkadaşlar batının yaptığı her şeyi Müslüman'ların kötülüğüne yoruyor. Yahu sinemadır arkadaşlar bu; izlersiniz filmi biter. Sinemaya yönelik aforizmalar paylaşmaktan önce insanlara İslam'ı öğretmek ,anlatmak lazım. İnsanlara pozitif bilimleri empoze edip, doğruya yönlendirmek lazım. Batılılaşmaktan bu kadar korkmamak lazım. Batı medeniyetlerinin her bakımdan İslam medeniyetlerinden üstün olduğunu kabul etmeliyiz. Sağlık, eğitim, hukuk, siyaset, sanat her alanda belirli bir üstünlük kurmuştur batı; önemli olan kendi benliğimizi kaybetmeden mümkün olduğunca onları yakalamaktır.

Başka bir arkadaş da sübliminal mesajlardan bahsetmiş. Bu sanatın her alanında kullanılır. Rock klasiklerinden resimlere kadar çeşitli sanat eserinde arka planda gizli birtakım mesajlar bulunur. Sübliminal mesaj kullanımı sinema tarihinin başından beri vardır. Hatta bazı yönetmenler filmleri bunların üstüne kurar.(Fight Club) Kubrick'in çoğu filminde gizli ayrıntılarla çeşitli mesajlar verilir.(The Shining) Sözün özü ben böyle şeyler olmadığını iddaa etmiyorum, iyi bir sinema takipçisiyim. Ancak bunların toplumların ahlak yapısını değiştireceğini düşünmek biraz fazla geliyor bana. Ancak ahlaki temelleri zayıf kişiliksiz toplumlarda bu tarz gizli empozeler etkili olabilir.

Türkiye de toplum olarak hala güçlü bir ahlaka sahip olduğumuzu ve bu tv vs ahlak bozucularının ahlakımıza negatif etki etmediğini düşünenlerdenseniz size iyi uykular derim ancak. Bir insanın para için kendi annesini öldürdüğü bir toplumdan bahsediyoruz. Kim iddaa edebilir ki ki bu boş bir iddia olur. Sizin benim ahlakı güçlü insanların da zamanla dejenere olabalileceğini. Bunları görerek bu tür saçma sapan yayınlara rtük olarak engel olmak lazım. Ve kimse bana gelişim teknoloji sansür hikayesi okumasın. Bir toplumda ve bir bireyde ahlak yok ise gelişim dediğiniz şeyin olmasının hiçbir önemi yoktur.

İnsani olarak ahlakımızı korumak zorundayız. Ve devlet de toplumun ve bireyin ahlakını bozucu etkilerden halkını korumak ve kollamak zorunda. O zaman refah bir topluma ulaşabiliriz.

• Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

sedat5453 adlı üyeden alıntı

Türkiye de toplum olarak hala güçlü bir ahlaka sahip olduğumuzu ve bu tv vs ahlak bozucularının ahlakımıza negatif etki etmediğini düşünenlerdenseniz size iyi uykular derim ancak. Bir insanın para için kendi annesini öldürdüğü bir toplumdan bahsediyoruz. Kim iddaa edebilir ki ki bu boş bir iddia olur. Sizin benim ahlakı güçlü insanların da zamanla dejenere olabalileceğini. Bunları görerek bu tür saçma sapan yayınlara rtük olarak engel olmak lazım. Ve kimse bana gelişim teknoloji sansür hikayesi okumasın. Bir toplumda ve bir bireyde ahlak yok ise gelişim dediğiniz şeyin olmasının hiçbir önemi yoktur.

Sizce bu filmleri yapan ve izleyen batı ahlaksız mıdır?

• Üyelik 18.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 613
  • Beğeniler 242 / 78
  • Ticaret 3, (%100)

Sizce bu filmleri yapan ve izleyen batı ahlaksız mıdır?

Sizce batıda hala ahlak varmı?
isousluer BeHappyDude

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 18.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Sakarya
  • Ad Soyad Y** S**
  • Mesajlar 613
  • Beğeniler 242 / 78
  • Ticaret 3, (%100)
Kim para için toplum düzenini bozacak filmler yapmaktan çekinmiyorsa onda ahlaktan bahsedilebilirmi?
isousluer

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 23.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Eğitmen
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** A**
  • Mesajlar 2077
  • Beğeniler 522 / 448
  • Ticaret 21, (%90)

sedat5453 adlı üyeden alıntı

Kim para için toplum düzenini bozacak filmler yapmaktan çekinmiyorsa onda ahlaktan bahsedilebilirmi?

Bizim toplum düzenimizi batı bozuyor yani. Kadına şiddeti Hollywood tetikledi yani? Ya da toplu tecavüzleri. Zaten bu tecavüzcüler, dayakçı kocalar Hollywood ile büyüdü.

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al