Ecancan adlı üyeden alıntı

Aynen öyle ve bu sistemi yaklaşık 1 hafta kadar denedim yanlız şuanda büyük bir güncelleme geldi forumda konusunu bulabilirsiniz bu yüzden index zamanımda değişiklikler oldu ben her gün saat 10 da içeriğimi zamanlarım ve 10 da yayına girer güncellemeden çnce hep özellikle ölçtüm ve 10 dakikalık bir indexleme süresinide ekleyince tam olarak saat 10 da yayınladığım içerik 10 dakika sonra hemen indexleniyor ve sıralamasını almış durumda oluyor. Bu şekilde sende uygulayarak ancak biraz zaman geçmesi gerek hem son güncellemenin oturması ve botların senin periyodunun saptaya bilmesi için yaklaşık 1 hafta kadar içeriklerini git ve hemen webmastertoolsta dizine ekle ardından 2. hafta webmaster tools da eklemeden yine aynı zamanda ekle sitenin indexlenme zamanını tekrar kontrol et. Tam yayınladığın zamanın 10 ila 15 dakika sonrasında index alacaktır. Bizzat kendim test ettim. 1 hafta önce şaun tekrar bu düzeni sağlamaya çalışıyorum.Kolay gelsin bol çalışmalar.

Değerli bilgilerin için teşekkürler. Yani bu hafta saat 12 de içerik girip webmaster tools' ta dizine eklersem, google saat 12 de içerik gireceğimi bilir ve diğer hafta otomatik olarak saat 12 de botları gönderir index almış olurum. Doğrumu anladım ? :)