Durotan adlı üyeden alıntı
Şimdi olayı doğru mu anladım;
Yeni sunucuya taşındınız ancak eski mevcut kurulum dosyalarınızın ve veritabanınızın yedeğini alamadınız.
Sıfırdan temiz bir kurulum yaptınız ve config.php dosyasındaki veritabanı bilgilerini eskiden kalan bir veritabanıyla değiştirdiniz. Şuan sorun yok diyorsunuz.
Öyle mi? Eğer öyleyse ve sistemde herhangi bir sorun yaşamıyorsanız sıkıntı yoktur.
evet hocam beni korkutan xenforo moderatörleri hata alırsınız sorun yaşarsınız dediler inşallah sorun olmaz birde xenforo tema yapabilmek kaynak önerebilir misiniz xenforo mybb kadar kolay değil sağolun ilginize teşekkür ederim
Ek Olarak:
Durotan adlı üyeden alıntı
Şimdi olayı doğru mu anladım;
Yeni sunucuya taşındınız ancak eski mevcut kurulum dosyalarınızın ve veritabanınızın yedeğini alamadınız.
Sıfırdan temiz bir kurulum yaptınız ve config.php dosyasındaki veritabanı bilgilerini eskiden kalan bir veritabanıyla değiştirdiniz. Şuan sorun yok diyorsunuz.
Öyle mi? Eğer öyleyse ve sistemde herhangi bir sorun yaşamıyorsanız sıkıntı yoktur.
hocam wmlizden analiz ettiğimde
Başlık uzunluğunuz 0 karakterdir ve uygun bir uzunluktur.
Açıklama metni uzunluğunuz 0 karakterdir ve uygun bir uzunluktur.
Anahtar kelime uzunluğunuz 0 karakterdir ve uygun bir uzunluktur.
Analiz.web.tr
CEPEDİT Android Symbian Windows Phone İos Paylaşım Merkezi Cep Edit
çok uzun
CEPEDİT Android OS Symbian Windows Phone İos Paylaşım ve uygulama Türkceleştirme Merkezi Cepresim Ctarge
süper istenilen uzunlukta
http://analiz.web.tr/tr/www/cepedit.com
kontrol ediverir misniz ?:confused: