lostyazilim

TTNET'ten illallah!

33 Mesajlar 4.908 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Almina Almina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek Genel olarak makaleci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)
Son durumu aktarayım ben size:
Problemim halen çözülmedi.
Modemim ile alakalı bir sorun değil, farklı modem ile denedim. Splitter ile alakalı sorun değil, direk hatta bağladım yine kopmaktayım. Hız sabitlemesi yapıldı, hala problem düzelmedi. Ekip isteğim halen yerine getirilmedi, en son dün verilen bilgide, elit hizmet talebinde bulunmamı önerdiler, ücretli, 10 - 50 TL arası ücret talep ediliyor. Ona da OK dedim, ama c.tesi öğlene kadar çalışıyorlarmış, en erken Pazartesi olurmuş, ev içi inceleme hizmeti bu.
Problemim çözüldükten sonra arayıp, bu geçen zamanı faturadan düşürebilirmişim.
Ha bilgisayarımda virüs de yok, onu da belirteyim olası sorunlar arasında. Şimdi bilgisayarımın kablolarına takmış durumdalar :) Artık sinirden gülüyorum. Şikayetvar'dan da sonuç alınamadı...

wmaraci
reklam

gokenim gokenim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 1896
  • Beğeniler 766 / 351
  • Ticaret 4, (%100)
Valla *****'ten çıkarsan asıl pişmanlığı yaşarsın. Şuan ucuz diye Türknet'e geçtim. Taahhütün dolmasını iple çekiyorum 1.5 senedir. Kaplumbağa hızında internet!

Selamunaleyküm.

flashoyun flashoyun Pagespeed Optimizator Kullanıcı
  • Üyelik 01.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Pagespeed Optimizator
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 925
  • Beğeniler 127 / 185
  • Ticaret 20, (%100)

Almina adlı üyeden alıntı

Son durumu aktarayım ben size:
Problemim halen çözülmedi.
Modemim ile alakalı bir sorun değil, farklı modem ile denedim. Splitter ile alakalı sorun değil, direk hatta bağladım yine kopmaktayım. Hız sabitlemesi yapıldı, hala problem düzelmedi. Ekip isteğim halen yerine getirilmedi, en son dün verilen bilgide, elit hizmet talebinde bulunmamı önerdiler, ücretli, 10 - 50 TL arası ücret talep ediliyor. Ona da OK dedim, ama c.tesi öğlene kadar çalışıyorlarmış, en erken Pazartesi olurmuş, ev içi inceleme hizmeti bu.
Problemim çözüldükten sonra arayıp, bu geçen zamanı faturadan düşürebilirmişim.
Ha bilgisayarımda virüs de yok, onu da belirteyim olası sorunlar arasında. Şimdi bilgisayarımın kablolarına takmış durumdalar :) Artık sinirden gülüyorum. Şikayetvar'dan da sonuç alınamadı...

Herkez *****e gıdıp bır dılekçe verıp ınternetı kullnmadığım donemın ıadesını ıstıyorum deyın ve açık ve net bır şekılde bır dılekce yazın.
aslında sallama yazsanızda olur sadece talebınızı net bır şekılde belırtın yeter.
İnterneti kullanmadığım dönemın iadesini istiyorum.
yazın yeter şahsen 2 defa gerı aldım odedığım parayı.
1 yllık yalın limitsiz'de 285 tl.
sonrakı yenı taahutumun ardından 20 gunluk kesıntıde 50 tl aldım dığer fırmalar koyde olmadığı ıçın mecburen kullanıyorum ama hakkımıda almayı ıhmal etmıyorum.herkese tavsıyemdır sadece ***** deyıl dığer fırmalardada sorunu çok olanlar bunu yapabılır.denemekte fayda var.
:D

pdflawyer.blogspot.com 1 bağlantı reklamına tıkla 28 dolar kaz.....

anilgzl anilgzl Mobilya Dekorasyon Kullanıcı
  • Üyelik 14.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Mobilya Dekorasyon
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 1305
  • Beğeniler 148 / 341
  • Ticaret 33, (%100)
Türkiye'de sorunsuz hizmet veren internet firması yok. Türk ******* alt yapısı kullanıyor tüm firmalar. İnternet özellikle *****'in tekelinde. Bu yüzden hiç bir firmayı önermeyin ya da şuana kadar sorun yaşamadınız diye düşünmeyin. Bence verin kurtulun, *****'den kime fayda var.

"...bir daha gel, gel samsundan..."
wmaraci
wmaraci

sgsfb sgsfb WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek emekli
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 136
  • Beğeniler 41 / 27
  • Ticaret 7, (%100)

Almina

kişi bu mesajı beğendi.

www.lotocilginligi.com

HknCOLAK HknCOLAK www.hakancolak.com Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Muhasebe, Blogger
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 874
  • Beğeniler 84 / 394
  • Ticaret 0, (%0)
Allah sabır versin. Bende 5 6 sene kullandım, nefret ettirdi kendisinden. Gün içinde abartısız 30 defa bağlantı giderdi. Gelmesi de 8 - 10 dakikayı bulurdu. Sözleşme tarihi bittiği an kaçtım. Şuan başka bir firmadayım, 7/24 açık modem. Abartmıyorum günde 1 kez dahi kopmadığı günler çok fazla. Oldukça memnunum hem fiyatından hem hizmetlerinden.

Alternatifiniz varsa mutlaka uzaklaşı ***** 'ten. Hiçbir albenisi kalmadı. Bu arada ***** 'le sözleşme sonlandırdığım için para vermek yerine alan tek ben olmamalıyım. Sözleşme bitince yanlış hatırlamıyorsam 52 TL para aldım üzerine. Fazla almışlarmışmış.

www.hakancolak.com

FiberTurkiye FiberTurkiye WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 979
  • Beğeniler 83 / 144
  • Ticaret 4, (%100)
Öde kapat Türksat a geç aksaray da olsa bende gecerdim 20 mbps e kadar vaad ediyorlar 3ü geçemiyorum güya bina alt yapısı fiber mahallede fiber hat var bune yaw indirme 2 mbps ile yapıyorum 20 olduğunu düşünsene 2 GB kısa zamanda hemen indrirdi

Almina Almina WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 41 / K
  • Meslek Genel olarak makaleci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 1072
  • Beğeniler 111 / 212
  • Ticaret 2, (%100)

gokenim adlı üyeden alıntı

Valla *****'ten çıkarsan asıl pişmanlığı yaşarsın. Şuan ucuz diye Türknet'e geçtim. Taahhütün dolmasını iple çekiyorum 1.5 senedir. Kaplumbağa hızında internet!

Eğer gönlüm *****'ten çıkmak istese bunu seneler öncesinden yapardım, kapıya gelen teklifleri defalarca reddettim, hayatımda hiç bir şeyin ucuzuna kaçmadım. Ama sen de her gün kop, günde belki 60-70 sefer kop bakalım Blogger olabiliyor musun?

flashoyun adlı üyeden alıntı

Herkez *****e gıdıp bır dılekçe verıp ınternetı kullnmadığım donemın ıadesını ıstıyorum deyın ve açık ve net bır şekılde bır dılekce yazın.
aslında sallama yazsanızda olur sadece talebınızı net bır şekılde belırtın yeter.
İnterneti kullanmadığım dönemın iadesini istiyorum.
yazın yeter şahsen 2 defa gerı aldım odedığım parayı.
1 yllık yalın limitsiz'de 285 tl.
sonrakı yenı taahutumun ardından 20 gunluk kesıntıde 50 tl aldım dığer fırmalar koyde olmadığı ıçın mecburen kullanıyorum ama hakkımıda almayı ıhmal etmıyorum.herkese tavsıyemdır sadece ***** deyıl dığer fırmalardada sorunu çok olanlar bunu yapabılır.denemekte fayda var.
:D

Derdim para değil, sitelerim güncelliğini kaybediyor, bana olumsuz dönüş oluyor bu, alacağım bi 7-8 TL benim zararımı karşılamaz, ama hakkımı alacağım kesin.

anilgzl adlı üyeden alıntı

Türkiye'de sorunsuz hizmet veren internet firması yok. Türk ******* alt yapısı kullanıyor tüm firmalar. İnternet özellikle *****'in tekelinde. Bu yüzden hiç bir firmayı önermeyin ya da şuana kadar sorun yaşamadınız diye düşünmeyin. Bence verin kurtulun, *****'den kime fayda var.

SuperOnline bildiğim kadarıyla kendi altyapısını kullanıyor; ve kullanıp da memnun olan arkadaşlarım var. Denize düşen yılana sarılır...

HknCOLAK adlı üyeden alıntı

Allah sabır versin. Bende 5 6 sene kullandım, nefret ettirdi kendisinden. Gün içinde abartısız 30 defa bağlantı giderdi. Gelmesi de 8 - 10 dakikayı bulurdu. Sözleşme tarihi bittiği an kaçtım. Şuan başka bir firmadayım, 7/24 açık modem. Abartmıyorum günde 1 kez dahi kopmadığı günler çok fazla. Oldukça memnunum hem fiyatından hem hizmetlerinden.

Alternatifiniz varsa mutlaka uzaklaşı ***** 'ten. Hiçbir albenisi kalmadı. Bu arada ***** 'le sözleşme sonlandırdığım için para vermek yerine alan tek ben olmamalıyım. Sözleşme bitince yanlış hatırlamıyorsam 52 TL para aldım üzerine. Fazla almışlarmışmış.

Problemim çözülse ben *****'ten memnundum, ilk kez sorun yaşıyorum 12-13 senedir kullanıyorum. 2-3 ay bağlantımın gitmediğini, IP adresimi sabit IP gibi kullandığımı biliyorum ben, siz günde 1 kere kesilmemesini iyi olarak değerlendiriyorsunuz ama... Sadece sorunum çözülse, ben başka bişey istemiyorum.

Fiber Türkiye adlı üyeden alıntı

Öde kapat Türksat a geç aksaray da olsa bende gecerdim 20 mbps e kadar vaad ediyorlar 3ü geçemiyorum güya bina alt yapısı fiber mahallede fiber hat var bune yaw indirme 2 mbps ile yapıyorum 20 olduğunu düşünsene 2 GB kısa zamanda hemen indrirdi

İşin ilginç yanı ne biliyor musun? Benim internet hızım 8'de sabitli, ama ben hız testinde 20 MBİT, 16 MBİT görüyorum. Hız derdinde değilim ben.

gokenim gokenim WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 1896
  • Beğeniler 766 / 351
  • Ticaret 4, (%100)

Eğer gönlüm *****'ten çıkmak istese bunu seneler öncesinden yapardım, kapıya gelen teklifleri defalarca reddettim, hayatımda hiç bir şeyin ucuzuna kaçmadım. Ama sen de her gün kop, günde belki 60-70 sefer kop bakalım Blogger olabiliyor musun?

Vallahi kopuyor :D

Selamunaleyküm.

FiberTurkiye FiberTurkiye WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Aksaray
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 979
  • Beğeniler 83 / 144
  • Ticaret 4, (%100)

Derdim para değil, sitelerim güncelliğini kaybediyor, bana olumsuz dönüş oluyor bu, alacağım bi 7-8 TL benim zararımı karşılamaz, ama hakkımı alacağım kesin.

SuperOnline bildiğim kadarıyla kendi altyapısını kullanıyor; ve kullanıp da memnun olan arkadaşlarım var. Denize düşen yılana sarılır...

Problemim çözülse ben *****'ten memnundum, ilk kez sorun yaşıyorum 12-13 senedir kullanıyorum. 2-3 ay bağlantımın gitmediğini, IP adresimi sabit IP gibi kullandığımı biliyorum ben, siz günde 1 kere kesilmemesini iyi olarak değerlendiriyorsunuz ama... Sadece sorunum çözülse, ben başka bişey istemiyorum.

İşin ilginç yanı ne biliyor musun? Benim internet hızım 8'de sabitli, ama ben hız testinde 20 MBİT, 16 MBİT görüyorum. Hız derdinde değilim ben.

Bende de kopma değilde çok yavaşlama oluyor arada bi google bile açilmiyor

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al