Sözü hiç uzatmadan anlatayım, çoğunuzun da bildiği gibi minecraft isminde bir oyun var. Yanlış bilmiyorsam microsoft satın aldı ve iyide bir kar etti bu oyundan. Her şey muhabirlerden birinin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanına minecraft isimli şiddet içeren bir oyun var. Oyun hakkında bir bilginiz var mı? ve bu hususta bir yaptırımınız olacak mı? diye sormasıyla başladı.



Şu sıralar oyun incelemeye alınmış ve kapatlıması söz konusu, bu oyunun müptelası haline gelmiş minik kardeşlerimizde vay yandıma düşmüş durumdalar. Bu duruma en çok sevinenlerden biride benim. Çünkü kuzenim saatlerini bu oyun yüzünden bilgisayar başında harcıyor ve ben bu durumdan çok rahatsızım.

Neyse sadete geleyim, bu oyunun ciddi manada bir fanatiği var, facebook ve twitter gibi ortamlarda minecraft kapatılması diren minecraft gibi sayfalar açılmaya başlandı bile ve kısa sürede çokça takipçi sayısına ulaştı. Size hitli bir sosyal sayfa oluşturma fırsatı. Oluşturun sayfanızı ve minik kardeşlerimizi ve gelecek hitlerinizi bekleyin.