lostyazilim

VPS Yardım

24 Mesajlar 3.771 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Win Win WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Programlama
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 0 / 15
  • Ticaret 7, (%100)

Spy adlı üyeden alıntı

paket yükseltsem bu sorunu aşabilirmiyim ?

birde hocam paket yükseltirsem verilere bir şey olur mu ?

Paket yükseltmenize gerek ,yok cok basit işlemler ile çok iyi verim alabileceğiniz hale getirir optimize ederiz
Ek olarak ,ben size ücretsiz 6 ay cpanel lisans saglayayım

Ö.M 'den sunucu bilgilerinizi iletin gerekli optimizasyonu ücretsiz olarak tarafınıza sağlarım.

mert50356 adlı üyeden alıntı

Hocam bendede aynı vps ten var plesk 12 kurulu 502 hatası alıyorum nedendir?

Sizinkide, optimizasyon sorunu özelden bilgilerinizi iletirseniz gerekli configrasyonları saglayalım 7 yıllık ciddi bir deneyim sahibiyim.

gencbilgin adlı üyeden alıntı

yukardaki arkadaşlar zaten detaylica bilgi vermişlerde bende ekliyeyim 512 mb lik bir servere dua edin cpanel kurabilmişsiniz :) en az 1 gb ram gerekli en az onu bile kaldiramayabiliyor paket yükseltirseniz %90 format atilicaktir ram ve cpu dan yana sorun olmayaibliyor ama harddisk yükselmesi için format atiliyor verilerinizi yedeklerseniz sorun olmaz eğer uygun fiyata vps ararsaniz sağlariz.

https://web-uzmani.net/linux-sanal-sunucu.php

Cpanel ,128 MB ram'a problemsiz bir şekilde kurulabilmektedir ( anlık 200 kişi günlük 10 k ) rahatlıkla taşınabilir, yanlış bilgilendirmeyelim formatlık bir durum asla olamaz bu tür işlemlerde ve prim yapmaya calısmanızı tavsiye etmem bir kullanıcı böyle bir konuda yardımsever olmalı.

nesildata.com
wmaraci
reklam

AKDNZ AKDNZ #Sunucu Kurulumu Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

Win adlı üyeden alıntı

Paket yükseltmenize gerek ,yok cok basit işlemler ile çok iyi verim alabileceğiniz hale getirir optimize ederiz
Ek olarak ,ben size ücretsiz 6 ay cpanel lisans saglayayım

Ö.M 'den sunucu bilgilerinizi iletin gerekli optimizasyonu ücretsiz olarak tarafınıza sağlarım.

Sizinkide, optimizasyon sorunu özelden bilgilerinizi iletirseniz gerekli configrasyonları saglayalım 7 yıllık ciddi bir deneyim sahibiyim.

Cpanel ,128 MB ram'a problemsiz bir şekilde kurulabilmektedir ( anlık 200 kişi günlük 10 k ) rahatlıkla taşınabilir, yanlış bilgilendirmeyelim formatlık bir durum asla olamaz bu tür işlemlerde ve prim yapmaya calısmanızı tavsiye etmem bir kullanıcı böyle bir konuda yardımsever olmalı.

Böyle bir optimizasyon ve configurasyon ne gördük ne duyduk, 128mb ram ve cpanel ve bahsettiğiniz hitmi? panelsiz kurulumlar dahi 128mbtan fazla rama ihtiyaç duyarken bunu nasıl yapacaksınız merak ettim.

http://cpanel.net/cpanel-whm/system-requirements/

• Üyelik 19.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Programlama
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 0 / 15
  • Ticaret 7, (%100)

AKDNZ adlı üyeden alıntı

Böyle bir optimizasyon ve configurasyon ne gördük ne duyduk, 128mb ram ve cpanel ve bahsettiğiniz hitmi? panelsiz kurulumlar dahi 128mbtan fazla rama ihtiyaç duyarken bunu nasıl yapacaksınız merak ettim.

http://cpanel.net/cpanel-whm/system-requirements/

Ben bunu , 2011 yılının 6.cı ayında saygıdeğer " sayfa.net " makinaları ile gerçekleştirdim " DDR2 "

SATA DİSK
1 CPU
128 MEMORY

Tabiki , LT memory yetersiz kalacaktır cpanel önergesine göre ,bu nedenle SATA diskimizin ek 2 gbisini swap memory olarak kullanıyoruz böylelikle

2128 MB performans alıyoruz , ancak sata disk üzerinde performansın düşeneceğini düşünerek SQL ve HTTP okumaları RAMDİSK üzerinden , yani mevcut " 128 " üzerinden işlem gerçekleştirerek rahatlamasını saglıyoruz ,ve geriye kalan koltugumuza yaslanip izlemek :)
Bu şekilde 3 ay kullandım.

nesildata.com

• Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

Win adlı üyeden alıntı

Ben bunu , 2011 yılının 6.cı ayında saygıdeğer " sayfa.net " makinaları ile gerçekleştirdim " DDR2 "

SATA DİSK
1 CPU
128 MEMORY

Tabiki , LT memory yetersiz kalacaktır cpanel önergesine göre ,bu nedenle SATA diskimizin ek 2 gbisini swap memory olarak kullanıyoruz böylelikle

2128 MB performans alıyoruz , ancak sata disk üzerinde performansın düşeneceğini düşünerek SQL ve HTTP okumaları RAMDİSK üzerinden , yani mevcut " 128 " üzerinden işlem gerçekleştirerek rahatlamasını saglıyoruz ,ve geriye kalan koltugumuza yaslanip izlemek :)
Bu şekilde 3 ay kullandım.

Swapla falan olacak iş değil diye düşünüyorum ayrıca genellikle swap mevcut ram kadar yada bir tık üstü 2 katı kadar önerilir. 128ramli bir sunucum olsaydı size verip bu tarihe geçecek çalışmayı yapmanızı rica ederdim.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 19.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Programlama
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 0 / 15
  • Ticaret 7, (%100)

AKDNZ adlı üyeden alıntı

Swapla falan olacak iş değil diye düşünüyorum ayrıca genellikle swap mevcut ram kadar yada bir tık üstü 2 katı kadar önerilir. 128ramli bir sunucum olsaydı size verip bu tarihe geçecek çalışmayı yapmanızı rica ederdim.

Kendiniz bile test edebilirsiniz, kesinlikle problem yaşamadım.
ek olarak 2011 ile 2015 arasinda ciddi farklılık meydana geldi gerek centos , gerek cpanel birçok güncelleme meydana geldiği halde diretilecek bir düşünce ,tabiki ancak yinede etkisi olacağini dusunuyorum denemekten zarar cıkmaz diye giriyoruz her yola :)

Not : OpenVZ Tabanlı gerçekleştirilmiş bir işlemdir bunuda ekleyeyim.

Başarılar.

nesildata.com

• Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

Win adlı üyeden alıntı

Kendiniz bile test edebilirsiniz, kesinlikle problem yaşamadım.
ek olarak 2011 ile 2015 arasinda ciddi farklılık meydana geldi gerek centos , gerek cpanel birçok güncelleme meydana geldiği halde diretilecek bir düşünce ,tabiki ancak yinede etkisi olacağini dusunuyorum denemekten zarar cıkmaz diye giriyoruz her yola :)

Not : OpenVZ Tabanlı gerçekleştirilmiş bir işlemdir bunuda ekleyeyim.

Başarılar.

128ramli bir vps araştırıyordum yıllığı 12$a buldum almayım öyleyse. Size de başarılar.

yukardaki arkadaşlar zaten detaylica bilgi vermişlerde bende ekliyeyim 512 mb lik bir servere dua edin cpanel kurabilmişsiniz :) en az 1 gb ram gerekli en az onu bile kaldiramayabiliyor paket yükseltirseniz %90 format atilicaktir ram ve cpu dan yana sorun olmayaibliyor ama harddisk yükselmesi için format atiliyor verilerinizi yedeklerseniz sorun olmaz eğer uygun fiyata vps ararsaniz sağlariz.

https://web-uzmani.net/linux-sanal-sunucu.php

Sizde sanal sunucu satış konunuzu paylaşmışsınız fakat paylaştığınız bilgiler tutarsız.
https://web-uzmani.net/hizmet-belgelerimiz.php

Mahmut USTA adına olan ticari yer sağlama belgesi

Resimdeki domainlerle ilişkilendirilmiştir, 2.domain bahsettiğiniz siteye yönlendirilmiş olsada bildiğim kadarıyla satış yaptığınız domain için yeniden başvuru gerekmektedir.

Site yan menünüzde belirttiğiniz 2622 nolu ys belgesiylede uyuşmamaktadır.

Yaptığınızın sahte beyanda bulunmak olduğunun ve suç teşkil ettiğinin bilincindesinizdir umarım.

İlaveten hizmet alacaksanız alacağınız firmayı aşağıdaki linkten sorgulayabilirsiniz.
http://www.tib.gov.tr/tr/fby_ticariA.html

Spy Spy FORZA BEŞİKTAŞ! Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek X
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** M**
  • Mesajlar 265
  • Beğeniler 42 / 46
  • Ticaret 6, (%100)
Arkadaştan hizme almayacagim almayi düşünsem bile bu yaptigini gördükten sonra güven verici olmaz.

ilgin için teşşekür ederim @AKDNZ

Mustafa Kemal ATATÜRK

gencbilgin gencbilgin Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 1 / 10
  • Ticaret 0, (%0)

AKDNZ adlı üyeden alıntı

128ramli bir vps araştırıyordum yıllığı 12$a buldum almayım öyleyse. Size de başarılar.

Sizde sanal sunucu satış konunuzu paylaşmışsınız fakat paylaştığınız bilgiler tutarsız.
https://web-uzmani.net/hizmet-belgelerimiz.php

Mahmut USTA adına olan ticari yer sağlama belgesi

Resimdeki domainlerle ilişkilendirilmiştir, 2.domain bahsettiğiniz siteye yönlendirilmiş olsada bildiğim kadarıyla satış yaptığınız domain için yeniden başvuru gerekmektedir.

Site yan menünüzde belirttiğiniz 2622 nolu ys belgesiylede uyuşmamaktadır.

Yaptığınızın sahte beyanda bulunmak olduğunun ve suç teşkil ettiğinin bilincindesinizdir umarım.

İlaveten hizmet alacaksanız alacağınız firmayı aşağıdaki linkten sorgulayabilirsiniz.
http://www.tib.gov.tr/tr/fby_ticariA.html

1-) sorguda ne yazmakta ? fiberturk.org hangi siteye yönlenmekte ?
2-) Başvuruyu personellerimizden birisi yapmişti bunda ne sakınca var ?
3-) Temamızı sıfırdan trustlayer.net adresine kodlattık bu konuya kendileride cevap yazabilir oradaki grafiker arkadaşlar kendi numaralarını eklemişler bizde yogunluktan değiştirmeye firsatımız olmadı trustlayer.net adresinden bilgi alabilirsiniz.!

Öyle bir mevzu mu olur ben hem fiberturk.org hemde web-uzmani.net adresini kullaniyorum öyle birşeym olur :)

ek olaraktan satiş konularımızda ***'da satiş yapabildigimize göre bence bir sorun yok ? sadece 1-2 kaç eksiklikten ötürü koca işletmeyi çöpe atiyorsanız bence bir durun derim piyasadakiler gibi 1 tl hosting gibi bir kampanyamız v.s yok ki kendimizi gülünç duruma düşürelim

http://wmaraci.com/forum/hosting-kampanyalari/web-uzmani-tum-hizmetler-hosting-reseller-vps-sanal-sunucu-207052.html

• Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

1-) sorguda ne yazmakta ? fiberturk.org hangi siteye yönlenmekte ?
2-) Başvuruyu personellerimizden birisi yapmişti bunda ne sakınca var ?
3-) Temamızı sıfırdan trustlayer.net adresine kodlattık bu konuya kendileride cevap yazabilir oradaki grafiker arkadaşlar kendi numaralarını eklemişler bizde yogunluktan değiştirmeye firsatımız olmadı trustlayer.net adresinden bilgi alabilirsiniz.!

Öyle bir mevzu mu olur ben hem fiberturk.org hemde web-uzmani.net adresini kullaniyorum öyle birşeym olur :)

ek olaraktan satiş konularımızda ***'da satiş yapabildigimize göre bence bir sorun yok ? sadece 1-2 kaç eksiklikten ötürü koca işletmeyi çöpe atiyorsanız bence bir durun derim piyasadakiler gibi 1 tl hosting gibi bir kampanyamız v.s yok ki kendimizi gülünç duruma düşürelim

http://wmaraci.com/forum/hosting-kampanyalari/web-uzmani-tum-hizmetler-hosting-reseller-vps-sanal-sunucu-207052.html

Konuyu uzatmak istemem fakat trustlayere kodlatmış olmanızla benim bahsettiğimin ne alakası var? Bahsettiğiniz site firma niteliği taşımamaktadır. Şirket ve Vergi detaylarını (koca işletmeyi) görememekteyim, kanun gereği satış yapabilmek için vergi levhanızın olması gerek. Ayrıca bu bilgileri alıcıların kolaylıkla görebileceği bir yerde sunmak zorundasınız. Kanunu son derece iyi biliyorum. Madem öyle, koskoca işletme hakkında inceleme talebinde bulunacağım. Ben tamamıyla iyi niyetli olarak sizi uyarmıştım. Umarım dediğiniz gibidir de başınız ağrımaz.

Ayrıca *** demişsiniz bildiğim kadarıyla sadece yetki belgesine bakıyorlar, bu yetki belgesi kimin, neyin nesi? Şirket hangi şirket, Vergi dairesi neresi sorgulayan yok. Bence yakın zamanda TİB bunun faturasını, satış yapılmasına göz yuman wm platformlarına kesecektir.

gencbilgin gencbilgin Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 1 / 10
  • Ticaret 0, (%0)

AKDNZ adlı üyeden alıntı

Konuyu uzatmak istemem fakat trustlayere kodlatmış olamızla benim bahsettiğimin ne alakası var? Bahsettiğiniz site firma niteliği taşımamaktadır. Şirket ve Vergi detaylarını (koca işletmeyi) görememekteyim, kanun gereği satış yapabilmek için vergi levhanızın olması gerek. Ayrıca bu bilgileri alıcıların kolaylıkla görebileceği bir yerde sunmak zorundasınız. Kanunu son derece iyi biliyorum. Madem öyle, koskoca işletme hakkında inceleme talebinde bulunacağım. Ben tamamıyla iyi niyetli olarak sizi uyarmıştım. Umarım dediğiniz gibidir de başınız ağrımaz.

Ayrıca *** demişsiniz bildiğim kadarıyla sadece yetki belgesine bakıyorlar, bu yetki belgesi kimin, neyin nesi? Şirket hangi şirket, Vergi dairesi neresi sorgulayan yok. Bence yakın zamanda TİB bunun faturasını, satış yapılmasına göz yuman wm platformlarına kesecektir.

öyle birşey diyorsunuz ki size burda yüzlerce yasa dişi iş yapan hosting sitesi bulurum, istediginiz işlemi başlatin bizim yüzümüz ak, aldigimiz tüm hizmetlerin vergilerinide ödüyoruz illa vergi levhamız olacak diye birşey yok ben bu işi sıfırdan yapiyorum ve 2012 yılından beri Allah kismet edersede cok kısa zamanda home office mizi açacagiz.

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al