lHeaveNl adlı üyeden alıntı
Bu tür domain uzantıları son dönemde oldukça arttı. Çeşitlilik çok olunca akılda kalması zor oluyor. Google ın bu domainlere pek yüz vermediğini de duymuştum. Normal bir siteye harcıyacağınız emeğin 5 katını harcasanız belki günlük 5 bin hiti zorlarsınız 2 seneye.
bbs.tr'yi yeterince araştırdım,standart bir uzantıdan google bazı olarak farkı yok.
Daha nasıl bir proje izleyeceğimi söylemeden,bu kadar kötümser yaklaşmanıza anlam veremiyorum.
Herkes " boşa yatırım,zorlama" havasında,ben günde onlarca bloğu,siteyi teknoloji,sinema,animasyon,css,wp, gezinen birisiyim.
Webmaster.bbs.tr dışında henüz bbs.tr site görmedim desem yeridir.
Akılda kalıcılığı çok önemli değil,yazacağım makaleler özgün,aranan şeyler olabileceğinden giren birisinin " aaa ne güzel site,takibe alayım" diyeceğini hesaba katmadım hiç zaten.
Keyword olarak güzel bir domain diye düşünmüştüm :).
Ek Olarak:
NK1864 adlı üyeden alıntı
Ben bilgi sahibi değilsiniz demedim. İnternette hala wordpress nasıl kurulur diye arama yapan tonla adam var. Bahsettiğiniz konular belli bir düzeyde insan için geçerli konular.
Mesela "Centos panel üzerine modifiye nginx server nasıl kurulumu" üzerine makale yazarsınız, günlük okuyucu 5'i geçmez; 'Wordpress'te adsense reklamı nasıl eklenir?' diye konu açarsınız 50 kişi okur.
Para kazanmak için siteyi kullanacaksanız dediğim gibi hedef kitle rtalama ve ortalama altı kişiler. Bahsettiğiniz bilgiler değerlidir elbette ama bunu sitede paylaştığınızda maksat para kazanmaksa idealizm para kazandırmıyor maalesef. Keşke sizin gibi bilgi sahibi insanlar paylaşım yapsa internette ve ciddi gelir kazansa ama öyle değil realite maalesef.
15 yaşında seo uzmanı diye bio açan insanların olduğu bir sektördesiniz. Biraz piyasa şartlarını da düşünmek lazım.
O bilgileri bahsettiğiniz domainde heba etmek yerine blogspot'ta site açsanız daha fazla kazanırsınız.
Hak verdim hocam size hemen her yazdığınızda,gerekirse bilgi çıtasını biraz daha aşağıya indirip;daha genele hitap eden yazılar da yazarım.
Ama baktım site 2-3 ayın sonunda adam olmuyor;bir değişime giderim. :)
Blogspot çok isterim ama,kontrolü bende olmayan bir sistem hoşuma gitmiyor...
Bakalım,takdir edersiniz ki siz de dedikleriniz illa ki olacak diyemezsiniz;belki şaşırtır sizi de beni de hitler yüksek olur.
Bakalım,biraz deneyeyim. :)