lostyazilim

VPS Yardım

24 Mesajlar 3.787 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Win Win WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Programlama
  • Konum Muğla
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 69
  • Beğeniler 0 / 15
  • Ticaret 7, (%100)

AKDNZ adlı üyeden alıntı

Konuyu uzatmak istemem fakat trustlayere kodlatmış olamızla benim bahsettiğimin ne alakası var? Bahsettiğiniz site firma niteliği taşımamaktadır. Şirket ve Vergi detaylarını (koca işletmeyi) görememekteyim, kanun gereği satış yapabilmek için vergi levhanızın olması gerek. Ayrıca bu bilgileri alıcıların kolaylıkla görebileceği bir yerde sunmak zorundasınız. Kanunu son derece iyi biliyorum. Madem öyle, koskoca işletme hakkında inceleme talebinde bulunacağım. Ben tamamıyla iyi niyetli olarak sizi uyarmıştım. Umarım dediğiniz gibidir de başınız ağrımaz.

Ayrıca *** demişsiniz bildiğim kadarıyla sadece yetki belgesine bakıyorlar, bu yetki belgesi kimin, neyin nesi? Şirket hangi şirket, Vergi dairesi neresi sorgulayan yok. Bence yakın zamanda TİB bunun faturasını, satış yapılmasına göz yuman wm platformlarına kesecektir.

gencbilgin adlı üyeden alıntı

öyle birşey diyorsunuz ki size burda yüzlerce yasa dişi iş yapan hosting sitesi bulurum, istediginiz işlemi başlatin bizim yüzümüz ak, aldigimiz tüm hizmetlerin vergilerinide ödüyoruz illa vergi levhamız olacak diye birşey yok ben bu işi sıfırdan yapiyorum ve 2012 yılından beri Allah kismet edersede cok kısa zamanda home office mizi açacagiz.

Yeni TİB, yasasına göre eski belgeler iptal olacak HOSTİNG işi yapanlar tib.gov.tr yeniden bildirilecek sadece sitede yayınlanacak artık , YANLIŞ BİLMİYORSAM YANLIŞ 'ise düzeltin.

Bu nedenle suanlık tartışmayalım bu konuyu modlara bildirmek daha dogru olur en dogrusunu onlar karar verecektir.

Ek Olarak: * Arkadaşın sunucusu optimize edilmiş ücretsiz 1 yıl cpanel lisans saglanmiştir.
Spy gencbilgin

kişi bu mesajı beğendi.

nesildata.com
wmaraci
reklam

AKDNZ AKDNZ #Sunucu Kurulumu Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)

gencbilgin adlı üyeden alıntı

öyle birşey diyorsunuz ki size burda yüzlerce yasa dişi iş yapan hosting sitesi bulurum, istediginiz işlemi başlatin bizim yüzümüz ak, aldigimiz tüm hizmetlerin vergilerinide ödüyoruz illa vergi levhamız olacak diye birşey yok ben bu işi sıfırdan yapiyorum ve 2012 yılından beri Allah kismet edersede cok kısa zamanda home office mizi açacagiz.

Vergi levhanız olmadan vergi vermek :) virtual vergi çıktıda biz mi bilmiyoruz? diyerek bu mevzuyu noktalıyorum.

İlaveten gerçekten bu yaşta bu işlerle uğraşmanızı takdir ettim, kesinlikle hevesinizi kırmak değil amacım, lakin bazen susmak gerekir, bu benden size bir dost, bir ağabey nasihatı.

İşlem vs. gelince kimsenin hevesiyle, uğraşıyla ekmeğiyle uğraşacak karakterde bir insan değilim. Yüzlerce yasa dışı host satışı yapan firmadan söz etmişsiniz, onlarıda görsem onlarıda uyarırım.

İnşallah Home Office nizi biran önce açar, levhanızı asar ve geleceğe dair iyi bir başlangıç yaparsınız.

Win adlı üyeden alıntı

Yeni TİB, yasasına göre eski belgeler iptal olacak HOSTİNG işi yapanlar tib.gov.tr yeniden bildirilecek sadece sitede yayınlanacak artık , YANLIŞ BİLMİYORSAM YANLIŞ 'ise düzeltin.

Bu nedenle suanlık tartışmayalım bu konuyu modlara bildirmek daha dogru olur en dogrusunu onlar karar verecektir.

Ek Olarak: * Arkadaşın sunucusu optimize edilmiş ücretsiz 1 yıl cpanel lisans saglanmiştir.

Ek olarak: Hayırlı olsun, bir daha sorun yaşamaması temennisiyle.

gencbilgin gencbilgin Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 36
  • Beğeniler 1 / 10
  • Ticaret 0, (%0)
dedicated aldigimiz firmaya her ay %18 lik kdv mizi vergimizi fazlasi ile ödüyoruz buda birşey yanlişmiyim hocam ?

Spy Spy FORZA BEŞİKTAŞ! Kullanıcı
  • Üyelik 18.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek X
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad E** M**
  • Mesajlar 265
  • Beğeniler 42 / 46
  • Ticaret 6, (%100)

AKDNZ adlı üyeden alıntı

Vergi levhanız olmadan vergi vermek :) virtual vergi çıktıda biz mi bilmiyoruz? diyerek bu mevzuyu noktalıyorum.

İlaveten gerçekten bu yaşta bu işlerle uğraşmanızı takdir ettim, kesinlikle hevesinizi kırmak değil amacım, lakin bazen susmak gerekir, bu benden size bir dost, bir ağabey nasihatı.

İşlem vs. gelince kimsenin hevesiyle, uğraşıyla ekmeğiyle uğraşacak karakterde bir insan değilim. Yüzlerce yasa dışı host satışı yapan firmadan söz etmişsiniz, onlarıda görsem onlarıda uyarırım.

İnşallah Home Office nizi biran önce açar, levhanızı asar ve geleceğe dair iyi bir başlangıç yaparsınız.

Ek olarak: Hayırlı olsun, bir daha sorun yaşamaması temennisiyle.

Teşekkür ederim iyi dilegin için.

Mustafa Kemal ATATÜRK
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al