Konuyu uzatmak istemem fakat trustlayere kodlatmış olamızla benim bahsettiğimin ne alakası var? Bahsettiğiniz site firma niteliği taşımamaktadır. Şirket ve Vergi detaylarını (koca işletmeyi) görememekteyim, kanun gereği satış yapabilmek için vergi levhanızın olması gerek. Ayrıca bu bilgileri alıcıların kolaylıkla görebileceği bir yerde sunmak zorundasınız. Kanunu son derece iyi biliyorum. Madem öyle, koskoca işletme hakkında inceleme talebinde bulunacağım. Ben tamamıyla iyi niyetli olarak sizi uyarmıştım. Umarım dediğiniz gibidir de başınız ağrımaz.
Ayrıca *** demişsiniz bildiğim kadarıyla sadece yetki belgesine bakıyorlar, bu yetki belgesi kimin, neyin nesi? Şirket hangi şirket, Vergi dairesi neresi sorgulayan yok. Bence yakın zamanda TİB bunun faturasını, satış yapılmasına göz yuman wm platformlarına kesecektir.
Ayrıca *** demişsiniz bildiğim kadarıyla sadece yetki belgesine bakıyorlar, bu yetki belgesi kimin, neyin nesi? Şirket hangi şirket, Vergi dairesi neresi sorgulayan yok. Bence yakın zamanda TİB bunun faturasını, satış yapılmasına göz yuman wm platformlarına kesecektir.
öyle birşey diyorsunuz ki size burda yüzlerce yasa dişi iş yapan hosting sitesi bulurum, istediginiz işlemi başlatin bizim yüzümüz ak, aldigimiz tüm hizmetlerin vergilerinide ödüyoruz illa vergi levhamız olacak diye birşey yok ben bu işi sıfırdan yapiyorum ve 2012 yılından beri Allah kismet edersede cok kısa zamanda home office mizi açacagiz.
Yeni TİB, yasasına göre eski belgeler iptal olacak HOSTİNG işi yapanlar tib.gov.tr yeniden bildirilecek sadece sitede yayınlanacak artık , YANLIŞ BİLMİYORSAM YANLIŞ 'ise düzeltin.
Bu nedenle suanlık tartışmayalım bu konuyu modlara bildirmek daha dogru olur en dogrusunu onlar karar verecektir.
Ek Olarak: * Arkadaşın sunucusu optimize edilmiş ücretsiz 1 yıl cpanel lisans saglanmiştir.