gencbilgin adlı üyeden alıntı

öyle birşey diyorsunuz ki size burda yüzlerce yasa dişi iş yapan hosting sitesi bulurum, istediginiz işlemi başlatin bizim yüzümüz ak, aldigimiz tüm hizmetlerin vergilerinide ödüyoruz illa vergi levhamız olacak diye birşey yok ben bu işi sıfırdan yapiyorum ve 2012 yılından beri Allah kismet edersede cok kısa zamanda home office mizi açacagiz.

Vergi levhanız olmadan vergi vermek :) virtual vergi çıktıda biz mi bilmiyoruz? diyerek bu mevzuyu noktalıyorum.

İlaveten gerçekten bu yaşta bu işlerle uğraşmanızı takdir ettim, kesinlikle hevesinizi kırmak değil amacım, lakin bazen susmak gerekir, bu benden size bir dost, bir ağabey nasihatı.

İşlem vs. gelince kimsenin hevesiyle, uğraşıyla ekmeğiyle uğraşacak karakterde bir insan değilim. Yüzlerce yasa dışı host satışı yapan firmadan söz etmişsiniz, onlarıda görsem onlarıda uyarırım.

İnşallah Home Office nizi biran önce açar, levhanızı asar ve geleceğe dair iyi bir başlangıç yaparsınız.

Win adlı üyeden alıntı

Yeni TİB, yasasına göre eski belgeler iptal olacak HOSTİNG işi yapanlar tib.gov.tr yeniden bildirilecek sadece sitede yayınlanacak artık , YANLIŞ BİLMİYORSAM YANLIŞ 'ise düzeltin.

Bu nedenle suanlık tartışmayalım bu konuyu modlara bildirmek daha dogru olur en dogrusunu onlar karar verecektir.

Ek Olarak: * Arkadaşın sunucusu optimize edilmiş ücretsiz 1 yıl cpanel lisans saglanmiştir.

Ek olarak: Hayırlı olsun, bir daha sorun yaşamaması temennisiyle.